RCD Espanyol – Athletic Bilbao 3:2 (vége)
vége
RCD Espanyol
3:2 (1:1)
Athletic Bilbao
hétfő 23.09.2013, 22:00 • Estadi Cornellà-El Prat, Barcelona • Primera División
     
    91
    A Bilbao gólt szerzett!
    IBAI GOMEZ szabadrúgásból szerzett gólt a vendégeknek. 23-ról, szembe a hazai kapuval rúghatott szabadrúgást a Bilbao. Gomez labdájának szeme volt, a hazai kapu jobb sarkába kötött ki. Casilla hiába repült, nem érhette el.
     
    66
    Az Espanol gólt szerzett!
    SERGIO GARCIA góljával tovább növeli az Espanyol az előnyét. Stuani lőtte középre a labdát, Garcia lövését elsőre védte Iraizoz, majd a kipattanónál ismételhetett, még ez is elakadt a blokkban. Végül közelről fejjel vette be a vendégek kapuját, Iraiziz már csak a gólvonal mögül ütötte ki a labdát. A labda teljes terjedelmével elhagyta a gólvonalat, a Bilbao játékosai se reklamáltak.
     
    49
    Az Espanol gólt szerzett!
    VIKTOR SANCHEZ góljával vezet az Espanyol. Garcia kapott egy labdát a jobb oldalon, centerezését követően pedig Sanchez középről, 10 méterről a kapu bal sarkába lőtte a labdát.
     
    44
    A Bilbao gólt szerzett!
    OSCAR DE MARCOS góljával kiegyenlít az Athletic Bilbao. Gyors és látványos támadás végén szerezték az egyenlítő gólt. Rico kapott egy jó labdát a jobb oldalon, kapásból centerezett, az ötösre berobbanó De Marcosnak pedig már nem volt nehéz dolga, közelről a kapuba vágta a labdát. Nem figyeltek eléggé a hazai védők, ezt az akciót bealudták.
     
    25
    Az Espanol gólt szerzett!
    VIKTOR SANCHEZ góljával vezetést szereznek a hazaiak. Sanchez nem messze a vendégek tizenhatosától kapott egy passzt, majd tolta rajta néhányat, és 22-ról ballal, bal oldalról elvállalta. És milyen jól tette, ugyanis a labda a kapufát is érintve jobb felsőbe vágódott. Iraizoz hiába repült, ezt nem érhette el.

    Teleki Péter

    Gólok: 25. Sanchez, 49. Sanchez, 66. Garcia – 44. Marcos., 91. Gomez

    Lapok:   17. Moreno (ESB), 73. Stuani (ESB) – 32. Aduriz (ATB), 89. Jose (ATB)


    RCD Espanyol: Casilla – Lopez, Colotto, Moreno, Fuentes (63. Capdevila) – Sánchez, Lopez – Stuani, Pizzi (80. Abraham), Simão (74. Torje) – S. Garcia
    Cserék: Parreño – R. Rodríguez, Capdevila, Abraham, Lanzarote, Bifouma, Torje

    Athletic Bilbao: Iraizoz – Iraola, San José, Gurpegi, Laporte – Etxebarria (73. Susaeta), Iturraspe (58. Gomez), Rico – de Marcos (73. Herrera), Aduriz, Muniain.
    Cserék: Herrerín – Albizua, Etxeita, Morán, Susaeta, A. Herrera, I. Gómez

    Játékvezetők: Martínez – Canales, Fernández