Liverpool F.C. – Cardiff City FC 3:1 (vége) | Crystal Palace – Newcastle United 0:3 (vége) | Fulham FC – Manchester City 2:4 (vége)
Manchester United – West Ham United 3:1 (vége) | Stoke City – Aston Villa FC 2:1 (vége) | Sunderland AFC – Norwich 0:0 (vége)
West Bromwich Albion – Hull City 1:1 (vége)
vége
Crystal Palace
0:3 (0:2)
Newcastle United
szombat 21.12.2013, 16:00 • Selhurst Park, London • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Itt a vége, egy nagyszerű győzelmet szerzett egy jól játszó Crystal Palace ellen a Newcastle. A második félidőben mindent megtett a szépítésért a hazai csapat, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Ben Arfa beállásával, pedig újra veszélyes lett a vendég támadósor és ez góllal is megmutatkozott. Mind két együttes maradt a helyén, ugyanis a United előtt állok mind nyertek, míg a londoniak mögöttiek kikaptak vagy döntetlent játszottak. A mai mérkőzések után tehát, a Newcastle a hatodik helyen áll, míg a Palace a 18-on.
    Köszönöm a figyelmüket! (17:55:21)
     
    Mérkőzés vége.
     
    90+4
    A vendégek tartogatják a labdát, lehet haza is viszik.
     
    90+2
    A jobboldalról a tizenhatos vonalával egybeesve rúghat szabadon Puncheon, a hosszún Wardot keresi, aki tud is fejelni, de csak a kapu fölé sikerül bólintania.
     
    90+1
    Négy percet hosszabbít a játékvezető.
     
    90
    Ben Arfa nagyon ügyesen játszik, élvezet nézni a játékát.
     
    89
    Mind két csapat már csak a három sípszót várja.
     
    88
    Sissokonak játszottak középre egy labdát a tizenhatoson belülre, Gabbidon rúgta most ki szögletre, nagyon odafigyelt nehogy öngólt rúgjon megint.
     
    86
    A Newcastle gólt szerzett!


    Ben Arfa állt oda és magabiztosan lőtt be a kapu bal oldalába. Speroni ugyan bele ért, de erős volt a löket, így esélye nem volt kiütni. 0-3 megvan a győzelem a északiaknak.
     
    85
    Büntető! Ameobi harcolta ki, lefordult Gabbidonról, keresztezni Parr érkezett, de a csatár megtolta a labdát, így a csereként beállt védő, csak a lábád találhatta el.
     
    85
    Nem tudnak Ben Arfával mit kezdeni a hazai védők. Most a bal oldalon cselezte magát tisztára és lőtte keresztbe a labdát, Ameobi lemaradt róla.
     
    83
    Elveszettte a fejét Chamakh, Coloccini rúgta már el a labdát, és úgy csúszott rá a marokkói hátulról, jogos a sárga lap!
     
    80
    A sarok rúgás nem nem okoz veszélyt a hazai kapunál.
     
    80
    Újra Ben Arfa veszélyeztet becselezte megint magát a tizenhatosra, annak is a bal oldalára, majd lőtt 11 méterről, de Speroni a jobb alsóból szögletre tudja ütni! Jó csere volt, ez nem is kérdés!
     
    79
    egy ből helyzetbe is kerül a francia, Ben Arfa jobb oldalról tört be a tizenhatosra, majd estében még továbbtudja tenni a 16-os vonalán álló Gouffrannak, aki kilövi a jobb kapufát! Óriási helyzet volt.
     
    79
    Újabb csere, látszólag fájdalmas arccal hagyja el a játékteret az első gól szerzője Cabaye, lehet megsérült, Ben Arfa jön be a helyére..
     
    77
    Sissoko ugratta ki Cabaye-t, aki egy-az-egyben mehetett Speronira, de nem tudta ellőni a hazaiak hálóőre mellett, nagy bravúrt mutatott be.
     
    76
    A Palace kihasználja utolsó cseréjét is, Jerome helyére jön Gayle.

    Jankó Gergely

    Gólok: 25. Cabaye, 39. Gabbidon (öngól), 86. Ben Arfa (bünt.)

    Lapok:   83. Chamakh (CRY) – 64. Tioté (NEW), 66. Coloccini (NEW)


    Crystal Palace: Speroni – Moxey (46. Parr), Delaney, Mariappa, Gabbidon – Bannan (46. Bolasie), Puncheon, Jedinak, Ward– Chamakh, Jerome (76. Gayle). Cserék: Parr, Campana, Price, Williams, Phillips, Gayle, Bolasie.
    Newcastle United: Krul – Santon, Coloccini, Williamson, Debuchy – Tioté, Cabaye (79. Ben Arfa), Anita – Sissoko, Remy (75. Ameobi), Gouffran. Cserék: Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Cissé, Haidara, Elliot, Obertan, Ameobi.

    Játékvezetők: Neil Swarbrick, S. Long, S. Ledger