Corona Brasov Wolves – Budapešť 2:1 (vége) | Dab.Docler – Ferencváros Bp. ESMTK 6:4 (vége) | HSC Csíkszereda – Nové Zámky 2:5 (vége)
vége
HSC Csíkszereda
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HC MIKRON Nové Zámky
hétfő 30.12.2013, 18:30 • Vákár Lajos Műjégpálya, Csíkszereda • MOL Liga
     
    50:01
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Növeli előnyét a vendég csapat! Florik passzát ERIK WEISSMANN értékesíti! 2:5!
    Gólpassz: Martin Florik.
     
    41:41
    A HSC gólt szerzett!
    GÓÓÓL! A buli után szépítenek a hazaiak! Salló lő kapura egy lecsorgó korongot, s,utoljára még beleér SZŐCS SZABOLCS, sokan állnak Chovan előtt, a pakk végül a kapuban köt ki! 2:4!
    Gólpassz: Salló Alpar és Moldován Ervin.
     
    34:28
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Az emberelőnyt is kihasználják a vendégek! Egy kapu mögül visszatett korongot MAREK URAM paskol be két méterről a szinte üres kapuba! 1:4!
    Gólpassz: Albin Podstavek.
     
    33:30
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Négy a négy elleni szituációból növeli előnyét a vendég gárda! LUBOMIR HURTAJ egyedül viszi a korongot a kapura, és nem is hobázza el a lehetőséget! 1:3!
    Gólpassz: Erik Weissmann.
     
    30:08
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Emberelőnyös góllal vezetnek a vendégek! LUBOMIR HURTAJ kap egy passzt a kék onalról, a fehér mezes játékos, finoman, laposan fonákkal kapura húz, az embertömegtől nem látó kapus már csak a vonalon túl veszi észre a pakkot! 1:2!
    Gólpassz: Erik Weissmann.
     
    25:37
    A HSC gólt szerzett!
    GÓÓÓL! egyenlítenek az erdélyiek! Góga lőhetne, de észreveszi a kapus előtt egyedül érkező VACLAV NOVAK-ot, passzol, Novak pedig elteszi a korongot a kiszolgáltatott kapus mellett! 1:1!
    Gólpassz: Góga Attila és Marek Curilla.
     
    03:40
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Váratlanul vezetnek a vendégek! A hazai bekkek szerencsétlenkednek a saját kapujuk előtt, a korong MARTIN FROLIK elé pattan, aki nem tétovázik, fél méterről besegíti a pakkot a csíkszeredai kapuba! 0:1!
    Gólpassz: Erik Weissmann és Lubor Hurtaj.

    Nagy Zalán

    Gólok és gólpasszok: 26. Novak (Góga, Curilla), 42. Szőcs (Salló, Moldován) – 4. Frolik (Weissmann, Hurtaj), 31. Hurtaj (Weissmann), 34. Hurtaj (Weissmann), 35. Uram (Podstavek), 51. Weissmann (Florik)


    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Onodi) – Hruby, Góga, Curilla, Mihály, Novak – Salló, Papp Sz., Moldován, Molnár Zsombor, Szőcs – Flinta, Nagy István, Becze, Danton, Shvidki – Bors, Molnár Zoltán, Péter Levente, Bíró Ottó Attila, Bíró Tamás Áron
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Sucharda, Baron, Hurtaj, Frolik, Weissmann – Zajac, Siska, Podstavek, Stefanka M., Uram – Kubica, Král, Ruzicka, Stefanka O., Dubec – Hardi, Korytko, Uhnák

    Játékvezetők: Valentin Lascar, Gergely Lehel – Keresztes Levente, Máthé István

    Nézőszám: 1500