DVTK Jegesmedvék – Dab.Docler 4:5 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:5 (1:0, 1:2, 2:2)
Dab.Docler
szerda 01.01.2014, 18:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    Vége a mérkőzésnek, Juraj Faith próbálkozott, azonban nem tudta átverni testcsellel Sevelát, aki lábbal nagyot védett. Ezzel büntetőkkel nyer a Dunaújváros! Köszönöm a figyelmet, boldog új évet kívánok! (20:59:24)
     
    51:50
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megint egyenlít a Miskolc! Jordan Knox ugrik ki hatalmas ziccerben, de képtelen volt kicselezni Sevelát, akiről viszont kijött a korong, amikor ott termett CURTIS DE BRUYN és közelről bevágta az üres kapuba! 4-4!
     
    45:18
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Ismét vezet a DAB! GALANISZ NIKANDROSZ indul meg a bal szélen Azari Zsolt passza után, egy az egyben megveri Hegyit, majd két méterről laposan kilőtte a hosszú oldalt. 3-4!
     
    42:27
    A Miskolc gólt szerzett!
    Egyenlítenek a hazaiak! TÓTH ADRIÁN ugrik ki nagy ziccerben Hajós Roland passzával, majd egy az egyben higgadtan elhúzza Sevela mellett és estében bekotorja a kapuba! 3-3!
     
    40:53
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Előnyben a vendégek! Alig egy perc birkózás után Ladányi Balázs indul meg, majd lő kétszer is, Gyenes ekkor még védeni tudott, ám a kipattanót PETERDI IMRE fél méterről a jobb felsőbe vágta.
     
    37:30
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Egyenlít a DAB! Galanisz Nikandrosz lódul meg a bal szélen, majd passzol középre, ahol az érkező HENRICH JABORNIK elé, aki egy az egyben, másfél méterről felhúzza a jobb felsőbe a pakkot! 2-2
     
    28:54
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Szépítenek a vendégek! A miskolci kapu előtti bulit Andrew Contois hozza el, visszateszi LADÁNYI BALÁZS elé, aki a bal felsőbe bombázza! 2-1
     
    24:48
    A Miskolc gólt szerzett!
    Gólra váltja emberelőnyét a hazai csapat! A semmiből egyszer csak megindul a bal szélen Jordan Knox, aki középre passzol, ahol az érkező TYLER METCALFE a hosszún kapásból bevágja. 2-0
     
    13:10
    A Miskolc gólt szerzett!
    Vezet a Miskolc! JORDAN KNOX közelíti meg a kaput középen, majd öt méterről ellőtte, Hüffner lábán picit irányt változtatott a korong, és Sevela lába között utat talált a kapuba. 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 14. Knox (Vojtkó, Faith), 25. Metcalfe (Knox, Faith), 43. Tóth (Hajós, Popovics), 52. Bruyn (Knox, Faith) – 29. Ladányi, 38. Jabornik (Galanisz, Hegyi), 41. Peterdi (Ladányi), 46. Galanisz (Azari)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (Duschek) – Boyle, De Bruyn, Dubek, Miskolczi, Rafaj – Láda, Hegyi Á., Hajós, Popovics, Tóth – Durco, Vojtkó, Knox, Metcalfe, Faith – Szilágyi, Budai, Roczanov, Ritó, Fliszár
    Dab.Docler: Sevela (Kiss) – Lindgren, Hüffner, Ladányi, Contois, Szappanos – Huba, Jabornik, Peterdi, Galanisz, Azari – Nagy, Gröschl, Somogyi, Pavuk, Papp – Hruby, Léránt, Sabados, Kiss, Hegyi Z.

    Játékvezetők: Caprnka, Halassy – Vas, Gangel

    Nézőszám: 1600