Corona Brasov Wolves – Nové Zámky 6:3 (vége)
vége
Corona Brasov Wolves
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
HC MIKRON Nové Zámky
csütörtök 13.03.2014, 16:30 • Patinoarul Olimpic, Brassó • MOL Liga
     
    58:52
    GÓL!! Most már tényleg végérvényesen eldőlt! Martin Saluga tört ki a szorításból, a kapu mögött érte utol a korongot, visszapasszolt IVAN DORNIC elé, aki egy igazítás után a bevetődő védők előtt bevágta az üresen tátongó kapuba.
     
    52:51
    GÓL!! Egy percen belül ismét betalál VLADIMIR KAMES, aki megint egy igen távoli bombát helyezett el a brassói kapuban! Már csak kettő a különbség, még akár szoros is lehet a meccs?
     
    52:04
    GÓL!! Szépít az Érsekújvár!! VLADIMIR KAMES elé csorog le a korong, aki alaposan rákészül, majd a kék vonalról bombáz, a pakk pedig a lábak és a botok közt utat talál Polc mögé a kapu jobb alsó sarkába! 5-2!
     
    44:56
    GÓL! Alighanem végleg eldőlt a meccs! Hietamaki távoli lövése után Chovanról messzire kipattan a korong, érkezik IMECS ATTILA, aki tiszta helyzetben, négy méterről a bal felsőbe bombázta a pakkot! 5-1!!
     
    33:07
    GÓL, megvan a negyedik is, ezúttal Saluga!! Sucharda nagyot hibázik saját kapuja mögött, Molnár Zsolt csap le, majd tálal MARTIN SALUGA elé, aki öt méterről, kapásból, szép mozdulattal óriási gólt lő a jobb felsőbe! Chovannak nem volt esélye. 4-1!
     
    31:49
    GÓL és mesterhármas!! Péter Róbert fordul be a kapura jobbról, majd a hosszúra passzol, ahol érkezik ZSÓK LEVENTE, aki közvetlen közelről be is vágja a pakkot a hálóba! 3-1!
     
    22:59
    GÓL !! Újra vezet a Brassó!!! ZSÓK LEVENTE veri meg a jobb szélen Frolikot, aztán elhúzza Chovan előtt is, majd másfél méterről bevágja az üresen maradt kapuba! Szép egyéni teljesítmény, Zsók második gólja!
     
    20:18
    Villámgól a harmad elején, egyenlít az Érsekújvár!! ALBIN PODSTAVEK húz jobbról keresztbe a kapu előtt, majd hét méterről bombáz, a pakk pedig a felső vas érintésével védhetetlenül vágódik a hálóba!
     
    13:30
    GÓL!! Vezet a Brassó!! ZSÓK LEVENTE a gólszerző, aki a Roberto Gliga által előtt, Chovanról kipattanó korongot lőtte jobbról, három méterről a rövid felső sarokba.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 14. Zsók (Péter, Gliga), 23. Zsók (Gliga, Nagy), 32. Zsók (Péter), 34. Saluga (Molnár), 45. Imecs (Zsók, Hietamaki), 59. Dornic (Saluga, Molnár) – 21. Podstavek, 53. Kames (Podstavek), 53. Kames


    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Nagy, Molnár, Saluga, Dornic – Mastaleriu, Hietamaki, Péter, Zsók, Gliga – Pysarenko, János, Antal, Butochnov, Imecs – Dumitru, Márton, Oprea, Bálint, Petres
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Hrudik, Kowalczyk, Podstavek, O. Stefanka, Dubec – Baron, Kames, Hurtaj, Frolik, Uram – Sucharda, Siska, M. Stefanka, Caladi, Polcik – Korytko, Král, Ruzicka, Uhnák

    Játékvezetők: Halassy, Lascat – Butucel, Soós

    Nézőszám: 2000