Debreceni HK – Ferencváros Bp. ESMTK 4:9 (vége)
vége
Debreceni HK
4:9 (0:4, 4:3, 0:2)
Ferencváros Bp. ESMTK
vasárnap 16.03.2014, 18:15 • Debreceni Jégcsarnok • Borsodi Magyar kupa
     
    56:01
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Egy kiváló vendég támadás végén Mestyán passzolt a jobb oldalon helyezkedő Bertának, aki egyből átforgatta SIJKA DUSÁNnak, a ferencvárosi támadó pedig éles szögből az üres kapuba lőtt, 4-9! Gólpassz: Berta Ákos, Mestyán István.
     
    46:41
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Berta szánta el magát egy lövésre a jobb oldalon a kék vonalról, a próbálkozásba középen KISS GÁBOR tette bele az ütőjét, ami így a kapuba jutott, 4-8! Gólpassz: Berta Ákos, Mestyán István.
     
    37:02
    A Debrecen gólt szerzett!
    Remekül használta ki az előnyét a hazai csapat! Okos iramodott meg a bal oldalon, majd centerezését ODNOGA MÁTYÁS szépen ütötte az üres kapuba, 4-7! Gólpassz: Okos Csanád, Artur Kuriljuk.
     
    31:48
    A Debrecen gólt szerzett!
    Hihetetlen mennyiségben potyognak a gólok! Odnoga vitte el a kapu mögött a korongot, majd ARTUR KURILJUKhoz passzolt, aki középről megszerezte a harmadik debreceni gólt is! Gólpassz: Odgnoga Mátyás, Orosz Szilveszter.
     
    28:20
    A Debrecen gólt szerzett!
    Kuriljuk tette át a korongot jobbról a bal oldalon helyezkedő OKOS CSANÁDnak, aki a bedobóponttól nagy erővel a hosszú alsóba lőtt, 2-7! Gólpassz: Artur Kuriljuk, Odnoga Mátyás.
     
    26:52
    A Debrecen gólt szerzett!
    GODÓ DÁNIEL kapta meg a korongot a jobb oldalon, majd egy hihetletlenül finom csellel átverte védőjét, befelé tört és Meravý felett finoman, éles szögből a léc alá emelt, 1-7! Gólpassz: Könczei Áron, Bagdács József.
     
    26:16
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Ugyanaz a forgatókönyv, mint az előbb: Vaszjunyin ugratta ki a villámgyorsan előretörő KISS GÁBORt, aki átverte Tőkét, majd könnyedén a bal alsóba helyezett, 0-7! Gólpassz: Vaszjunyin Artyom, Lencsés Tamás.
     
    24:00
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Sjödin tört befelé erőszakosan a bal oldalról, az ő lövését kivédte Tőke, majd a kapu előtti kavarodás után végül DANCSFALVI NORBERT tudta a kapuba kotorni a labdát egy méterről, 0-6! Gólpassz: Viktor Gibbs Sjödin.
     
    23:46
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Szegény debreceniek! Hiába támadtak a második harmad első perceiben, még egy gólt kaptak. Vaszjunyin dobta támadásba a villámgyorsan meginduló KISS GÁBORt, aki mindenkit maga mögött hagyva korcsolyázott előre, majd a bal felsőbe pöccintett, 0-5! Gólpassz: Vaszjunyin Atryom, Lencsés Tamás.
     
    18:55
    A Ferencváros gólt szerzett!
    MESTYÁN ISTVÁN kapta meg a korongot középen, majd még éppen a támadó harmadból eresztett meg egy hatalmas lövést, amibe Tőke csak beleérni tudott, ami így ismét a hálóban kötött ki! Gólpassz: Sijka Dusán és Antti Ojanen.
     
    12:56
    A Ferencváros gólt szerzett!
    És itt van még egy! Lindquist tűzte rá a kék vonalról, középről a korongot, a kapu előterében helyezkedő DANCSFALVI NORBERT még beletette az ütőjét, így az a hálóba jutott, 0-3! Gólpassz: Andreas Lindquist, Sijka Dusán.
     
    10:09
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Nagyon nyomott a Fradi, már több, mint egy perce a támadó harmadban birtokolták a korongot, végül Sijka átadása után BERTA ÁKOS a jobb oldali bedobópontról a hosszú alsóba lőtt, 0-2! Gólpassz: Sijka Dusán.
     
    00:56
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Máris itt az első gól! Vaszjunyin tört előre középen, az ő lövését még védte Tőke, de a kipattanót jobbról, éles szögből, közelről MESTYÁN ISTVÁN vágta a kapuba, 0-1! Gólpassz: Vaszjunyin Artyom.

    Salacz Bence

    Gólok és gólpasszok: 27. Godó (Könczei, Bagdács), 29. Okos (Kuriljuk, Odnoga), 32. Kuriljuk (Odnoga, Orosz), 38. Odnoga (Okos, Kuriljuk) – 1. Mestyán (Vaszjunyin), 11. Berta (Sijka), 13. Dancsfalvi (Lindquist, Sijka), 19. Mestyán (Sijka, Ojanen), 24. Kiss (Vaszjunyin, Lencsés), 24. Dancsfalvi (Sjödin), 27. Kiss (Vaszjunyin, Lencsés), 47. Kiss (Berta, Mestyán), 57. Sijka (Berta, Mestyán)


    Debreceni HK: Tőke (Máthé) – Persin, Csíki, Könczei, Godó, Tanka – Prakab, Orosz, Odnoga, Kuriljuk, Okos – Tamás, Bagdács, Csáti, Balázs, György J. – Mokrai, Elekes Darabont
    Ferencváros Bp. ESMTK: Meravý (Budai) – Győri, Lindquist, Feil, Kiss, Vaszjunyin – Berta, Mestyán, Gibbs Sjödin, Pál, Dancsfalvi – Lencsés, Géczi, Ojanen, Potila, Sijka – Nagy, Németh, Papp

    Játékvezetők: Marek Zsolt, Juhász Gábor – Mizsák Péter, Sipos Roland

    Nézőszám: 500