Franciaország – Olaszország 1:2 (vége) | Niemcy – Lettország 3:2 (vége) | Norvégia – Dánia 4:3 (vége)
Fehéroroszország – Kazahsztán 4:1 (vége) | Svédország – Csehország 4:3 (2:1 szétlövés után) | Finnország – Oroszország 2:4 (vége)
vége
Niemcy2
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Lettország
vasárnap 11.05.2014, 12:45 • Minsk Arena • A csoportos Világbajnokság
Prematch odds
     
    55:26
    Németország gólt szerzett!
    GÓÓÓL! THOMAS OPPENHEIMER végzi el a jogosan befújt büntető lövést, a német játékos higgadtan lő Gudlevskis mamutjai között a hálóba! 3-2!
     
    27:15
    Lettország gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Ismét egyenlítenek a lettek! MIKELIS REDLIHS kap remek passzt Keninstől, szép kettő az egyben játék, a korong a hosszú felsőben köt ki! 2-2!

    Gólpassz: Ronalds Kenins.
     
    20:30
    Németország gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Hamar kihasználják az előnyt a németek! Gudlevskis több lövést is hárít, ám eközben jócskán kikorcsolyázik a kapujából, FRANK MAUER pedig sokadszorra már nem hibázik, a lett kapus lábai között megy el a pakk, egy védő még kipiszkálná a gólvonal előtt, de már csak beljebb tudja segíteni a korongot! 2-1!

    Assziszt nélküli találat.
     
    18:35
    Lettország gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Emberelőnyben egyenlít Lettország! Grubauer véd egy közeli próbálkozást, majd több bot is próbálja a kapus kezével együtt besodorni a korongot a német kapuba, végül egy lett korcsolyáról egy védő korcsolyájára, onnan a kapuba csúszik a pakk! GEORGIJS PUJACS a hivatalos gólszerző! 1-1!

    Gólpassz: Mikelis Redlihs és Kristaps Sotnieks.
     
    12:15
    Németország gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Kijön a szorításból a német válogatott, sőt, megszerzi a vezetést! A gyors akció végén egy ziccert még vetődve hárít Gudlevskis, de a lecsorgó pakkot hamar bekotorja a kapuba az érkező MARCEL NOEBELS! 1-0!

    Gólpassz: Thomas Oppenheimer és Frank Holdler.

    Nagy Zalán

    Gólok és gólpasszok: 13. Noebels (Oppenheimer, Hordler), 21. Mauer, 56. Oppenheimer (bünt.) – 19. Pujacs (M. Redlihs, Sotnieks), 28. M. Redlihs (Kenins)


    Niemcy2: Grubauer (Zepp)– Ankert, Braun, Mauer, Barta, Schutz – Kohl, Hordler, Oppenheimer, Hospelt, Noebels – Krueger, Akdag, Seidenberg, Kink, Pietta – Muller, Plachta, Draisaitl, Weis
    Lettország: Gudlevskis (Masalskis) – Galvins, Kulda, M. Redlihs, Daugavins, Kenins – Sotnieks, Pujacs, Lipsbergs, Girgensons, Indrasis – M. Jass, J. Redlihs, Nizivijs, Vasiljevs, Cipulis – Lavins, K. Jass, Dzerins, Meija

    Játékvezetők: Patafie (USA), Ronn (FIN) – Dehaen (FRA), Kilian (NOR)