Svájc – Fehéroroszország 3:4 (vége) | Szlovákia – Franciaország 3:5 (vége) | Oroszország – USA 6:1 (vége)
Csehország – Kanada 3:4 (vége)
vége
Csehország
3:4 (1:1, 0:3, 2:0)
Kanada
hétfő 12.05.2014, 19:45 • Chizhovka Arena • A csoportos Világbajnokság
Prematch odds
     
    53:00
    Csehország gólt szerzett!

    Egy gólra jönnek fel a csehek, kihasználják az emberelőnyüket! Jágr lökete után TOMÁŠ HERTL kétszer is próbálkozhat, másodszorra már kapuba gyömöszöli a korongot!

    Gólpassz: Jaromír Jágr
     
    52:11
    Csehország gólt szerzett!

    Szépítenek a csehek! JIŘÍ NOVOTNÝ nem sokat teketóriázott, az elé pattanó korongot egyből kapura küldte, mely utat talált magának a kanadai kapuba. Remier már csak a háta mögül kotorta ki a játékszert.

    Gólpassz: Jiří Hudler
     
    36:24
    Kanada gólt szerzett!

    MORGAN RIELLY tüzelt a kék vonalról, s láss csodát, lökete után a korong utat talál Kovář kapujába.

    Gólpassz: Kevin Bieksa
     
    36:07
    Kanada gólt szerzett!

    Emberelőnyben találnak be a kanadaiak! Ellis tüzelt a kék vonalról, a korong NATHAN MACKINNON elé pattan, aki egy pontos lövéssel veszi be a cseh portás kapujának jobb oldalát.

    Gólpassz: Ryan Ellis és Joel Ward
     
    23:22
    Kanada gólt szerzett!

    KYLE TURRIS jókor állt jó helyen! Közvetlen közelről veszi be Kovář kapuját, a kanadai kapu bal oldalába juttatja a korongot.

    Gólpassz: Matt Read és Jason Chimera
     
    09:56
    Kanada gólt szerzett!

    JOEL WARD egy jól sikerült életerős lövéssel Kovář kapujának bal felső sarkába bombázza korongot. Mivel takarásban volt, nem sokat láthatott a lövéséből a cseh portás.

    Gólpassz: Sean Monahan és Jonathan Huberdeau
     
    05:55
    Csehország gólt szerzett!

    Góllá érik a csehek fölénye! Három az egy ellen korcsolyázhattak a szlávok, Sobotka remek passzal hozza helyzetbe ROMAN ČERVENKA-t, aki kíméletlenül kihasználja a kínálkozó lehetőséget és kapuba juttatja a korongot.

    Gólpassz: Vladimír Sobotka és Jakub Klepiš

    Tinta Sándor

    Gólok és gólpasszok: 6. Červenka (Sobotka, Klepiš), 53. Novotný (Hudler), 53. Hertl (Jágr) – 10. Ward (Monahan, Huberdeau), 24. Turris (Read, Chimera), 37. MacKinnon (Ellis, Ward), 37. Rielly (Bieksa)


    Csehország: Jakub Kovář (Salák) – Kindl, Němec, Ševc, Vitásek, Zámorský, Kolář, Jordán – Hertl, Rolinek, Jágr – Červenka, Sobotka, Klepiš – Novotný, Hudler, Sekáč – Zaťovič, Jan Kovář, Petružálek
    Kanada: Remier (Scrivens) – Coburn, Myers, Bieksa, Garrison, Ellis, Gudbranson, Rielly – Schenn, Burrows, MacKinnon – Turris, Read, Chimera – Hodgson, Brouwer, Kadri – Huberdeau, Monahan, Ward, Scheifele

    Játékvezetők: Brueggemann (GER), Bulanov (RUS) – Raming (RUS), Suominen (FIN)