Brazília – Horvátország_dup 3:1 (vége) | Mexikó – Kamerun 1:0 (vége) | Spanyolország – Hollandia 1:5 (vége)
vége
Spanyolország
1:5 (1:1)
Hollandia
péntek 13.06.2014, 21:00 • Arena Fonte Nova, Salvador • Világbajnokság
Prematch odds
     
    81
    Hollandia gólt szerzett!
    Gólszerző ROBBEN. ARJEN ROBBEN kapott egy remek labdát, mindenki mellett, így Casillas mellett is elvitte és 10 méterről az üres kapuba vágta!
    HIHETETLEN HOLLAND PARÁDÉ; 5-1 HOLLANDIA JAVÁRA!
     
    72
    Hollandia gólt szerzett!
    Gólszerző VAN PERSIE. Hatalmas kapusbaki! Iker Casillas egy hazaadást becsúszva, lábbal ROBIN VAN PERSIE elé tálalt és a holland támadó köszönte szépen a lehetőséget és közelről megszerezte saját maga második- és csapata negyedik gólját!
    Kiütik a világbajnokot?
    Egyelőre legalábbis 4-1 Hollandia javára!
     
    65
    Hollandia gólt szerzett!
    Gólszerző DE VRIJ. Weslej Sneider ívelt balról szabadrúgásból a kapu elé, Casillas hibázott és STEFAN DE VRIJ közvetlen közelről a gólvonalon túlra fejelte a labdát! 3-1 Hollandia javára!
     
    53
    Hollandia gólt szerzett!
    Gólszerző ROBBEN. Megint egy hosszú indítás a hollandoktól, egy labdaszerzést követően; Blind labdáját ARJEN ROBBEN átvette Ramos mellett, a labda a bal lábára került és a Bayern ásza végül 11 méterről parádésan lőtte a kapuba a hollandok vezető gólját! 2-1 Hollandia javára!
     
    44
    Hollandia gólt szerzett!
    Gólszerző VAN PERSIE. Daley Blind ívelte a labdát a 16-osra és ROBIN VAN PERSIE egészen parádés csukafejessel küldte 15 méterről a spanyol kapu bal oldalába a játékszert! 1-1
     
    27
    Spanyolország gólt szerzett!
    Gólszerző XABI ALONSO. A megítélt büntetőből XABI ALONSO jobbal, a jobb alsó sarokba lőtt! Cillessen ugyan jó irányba vetődött, de nem tudta kiütni a labdát! 1-0 Spanyolország javára!

    Juhász Attila

    Gólok: 27. Xabi Alonso (bünt.) – 44. Van Persie, 53. Robben, 65. De Vrij, 72. Van Persie, 81. Robben

    Lapok:   69. Iker Casillas (ESP) – 25. De Guzman (NED), 41. De Vrij (NED), 66. Van Persie (NED)


    Spanyolország: Iker Casillas – Azpilicueta, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba – Busquets, Xavi, Xabi Alonso (Pedro 63.), Iniesta – Diego Costa (Torres 63.), David Silva (Fábregas 78.). Szövetségi kapitány: Vicente del Bosque
    Cserék: De Gea, Reina (kapusok), Albiol, Javi Martínez, Juanfran, David Villa, Torres, Fábregas, Pedro, Mata, Koke, Cazorla.

    Hollandia: Cillessen – Vlaar, Blind, De Vrij (Veltman 77.), Martins Indi – Janmaat, De Jong – Robben, Sneijder, De Guzmán ( Wijnaldum 62.) – Van Persie (Lens 79.). Szövetségi kapitány: Louis van Gaal
    Cserék: Vorm, Krul (kapusok), Verhaegh, Veltman, Kongolo, Kuyt, Clasie, Lens, Fer, Huntelaar, Wijnaldum, Memphis.

    Játékvezetők: Nicola Rizzoli (Renato Faverani, Andrea Stefani – mindhárom olasz)

    Nézőszám: 52000