Újbuda – III. kerület 3:1 (vége) | BKV Előre SC – Tököl VSK 4:2 (vége)
vége
BKV Előre SC
4:2 (2:1)
Tököl VSK
vasárnap 17.08.2014, 17:30 • Sport utcai stadion, Budapest • NBIII - Nyugati csoport
     
    82
    A Tököl gólt szerzett!
    Egy mélységi indításra csapott le GYŐRI ZOLTÁN, a kapujából kifutó Kara kapus mellett 15 méterről a kapuba lőtte a labdát.
     
    57
    A BKV Előre gólt szerzett!
    Újabb BKV gólnak örülhetnek a hazai szurkolók. A fővárosiak szinte lemásolták az előbbi gólt, ugyanúgy egy bejátszás követően, SCHMIDT ZSOLT mintegy hét méterről erőből bevágta a kapuba a labdát.
     
    54
    A BKV Előre gólt szerzett!
    Az első félidőben csereként beállt BODA JÓZSEF góljával a hazaiak növelni tudják előnyüket. Egy jó bejátszás után Boda szépen átemelte a kapujából kifutó Juhász kapus fölött a labdát.
     
    38
    A BKV Előre gólt szerzett!
    Ismét megszerezték a vezetést a közlekedésiek! Egy balról laposan beadott labdát középen Babos tett kapura, ezt még Juhász védte, de a kipattanóra érkezett VARGA BENCE, és mindegy három méterről a kapuba pofozta a labdát.
     
    17
    A Tököl gólt szerzett!
    Hamar sikerült az egyenlítés a Tökölnek! NÉMETH GÁBOR lopta a távolságot a hazaiak tizenhatosa előtt, majd 22 méterről hatalmas gólt ragasztott a bal felsőbe. Kara repült a labdáért, de nem érhette el.
     
    13
    A BKV Előre gólt szerzett!
    Szép hazai akció végén a közlekedésiek megszerezték a vezetést. Varga játszotta be a tököli védelem mögé a labdát, BABOS BARNABÁS szépen ugrott ki, majd 13 méterről ellőtte Juhász kapus mellett.

    Teleki Péter

    Gólok: 13. Babos, 38. Varga, 54. Boda, 57. Schmidt – 17. Németh, 82. Győri

    Lapok:   7. Juhász (BKV), 53. Papp (BKV), 59. Varga (BKV), 72. Csikós (BKV), 90+2. Major (BKV) – 52. Elek (TOK)   81. Elek (TOK)


    BKV Előre SC: Kara – Csikortás, Major, Kálmán, Babos – Schmidt, Csikós, Varga (61. Juhász), Huller (7. Boda) – Juhász, Papp (73. Mayer)
    Cserék: Szűcs – Nyárasdi, Boda, Mayer, Marczinka, Merczel, Juhász,

    Tököl VSK: Juhász – Joszkin (80. Terbócs), Schleinig, Elek, Kovács – Győri, Vejmola, Németh, Riedl – Haciglu (46. Paluska), Szécsi (62. Gyurcsik)
    Cserék: Muhari – Paluska, Herczog, Terbócs, Vető, Gyurcsik, Nagy

    Játékvezetők: Gaál – Németh, Szabó