HK Nitra – Fehérvár AV19 1:4 (vége)
vége
HK Nitra
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Fehérvár AV19
kedd 19.08.2014, 17:00Felkészülési mérkőzés
     
    56:42
    A Volán gólt szerzett!
    Most már elmondhatjuk, hogy ez a meccs megvan! Először az oldalhálóba vágódik a korong, majd BRANDON MARINO elé kerül, aki belövi a negyediket. Gólpasszok: Kovács, Sarauer.
     
    36:48
    A Volán gólt szerzett!
    Ketten az egy ellen szöknek meg a fehérváriak, húsz másodperccel a vezető góljuk után, és FRANK BANHAM már kettőre növeli a fehérváriak előnyét!!! Gólpassz: Bartalis.
     
    36:26
    A Volán gólt szerzett!
    Megszerzi a fehérvári gárda a vezetést!! NEMES BENJAMIN a vezető gól szerzője. Gólpassz Magosi.
     
    29:44
    A Volán gólt szerzett!
    MARINO BRANDON jobboldali lövésére Cibuľa már nem tud időben reagálni. Kiegyenlít a fehérvári gárda, a gól pillanatában, mindkét oldalon négy mezőnyjátékos volt a jégen. Gólpassz nélkül a találat.
     
    08:41
    A Nitra gólt szerzett!
    LUKÁŠ NOVÁK kapja tiszta helyzetbe a korongot, és közelről az üres kapuba helyezi a korongot. Gólpasszok: Jakub Ručkay, Miroslav Kováčik.

    Róbert Balogh

    Gólok és gólpasszok: 9. Novák (Ručkay, Kováćik) – 30. Marino, 37. Nemes (Magosi), 37. Banham (Bartalis), 57. Marino (Kovács, Sarauer)


    HK Nitra: Cibuľa (Kusý) – Novák, Garay, Beck, Klotz, Milo, Guoth, Ordzovenský, Nádašdi – Ručkay, Novák, Kováčik, Slovák, Štefanka, Ručkay, Konig, Bajtek, Piačka, Pupák, Chrenko, Tománek.
    Fehérvár AV19: Rajna (Robinson) – Tokaji, Reiter, Kovács, Erdély, Vinze, Ejdepalm, Szaller, Kóger, Bartalis, Banham, Orbán, Register, LoVecchio, Sarauer, Marino, Kiss, Hetényi, Németh, Nemes, Magosi.

    Nézőszám: 1500.