SHK Hodonín – Nové Zámky 4:3 (vége) | Ferencváros Bp. ESMTK – Dab.Docler 5:4 (1:0 szétlövés után)
vége
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
kedd 09.09.2014, 18:00 • Václav Nedomanský jégcsarnok • Felkészülési mérkőzés
     
    46:45
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Feljön egy gólra az érsekújvári gárda, TOMÁŠ FIALA használja ki Martin Dubec remek passzát és talál pontosan a hálóba. Gólpassz: Martin Dubec.
     
    37:01
    A Hodonin gólt szerzett!
    Gyorsan kihasználja az emberelőnyt a hazai csapat. ZDENĚK JURÁSEK kap ideális korongot a kapu előtt, és Blážíček lábvédője felett emeli a hálóba a negyedik hazai találatot. Gólpasszok: Lubomír Škápik, Michal Kuba.
     
    35:08
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Ismét gyorsan válaszol az érsekújvári csapat, még Zezula visszatérése előtt a büntető padról MATÚŠ PÚCHOVSKÝ talál a hálóba, és felhozza csapatát egy gólra. Gólpasszok: Peter Klobúčnik, Patrik Cseres.
     
    34:04
    A Hodonin gólt szerzett!
    Egy hiba után, megindult kontrába a hazai csapat ketten az egy ellen, és MICHAL KUBA a félig üres kapuba Blažíček mellett, emberhátrányban növelte a hazai csapat előnyét. Gólpasz: Lubomír Škápik.
     
    22:10
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Gyorsan válaszolni tudtak az érsekújváriak, gyors ellentámadásból MAREK DUBEC talált Kotvan háta mögé. Gólpasszok: Tomáš Fiala, Jakub Hrudík.
     
    21:27
    A Hodonin gólt szerzett!
    MICHAL KUBA vette át szépen a korongot és a körök közül védhetetlenül talált be Blažíček mellett a hálóba. Gólpassz: Zdeněk Jurásek.
     
    19:15
    A Hodonin gólt szerzett!
    Piskoř lövése után kavarodás alakult ki Blažíček előtt, végül ZDENĚK KUČERA csapott le a korongra és megszerezte közelről a hazai csapat vezető gólját. Gólpassz. Dominik Piskoř.

    Róbert Balogh

    Gólok és gólpasszok: 20. Kučera (Piskoř), 22. Kuba (Jurásek), 35. Kuba (Škápik), 38. Jurásek (Škápik, Kuba) – 23. Dubec Marek (Hrudík, Fiala), 36. Púchovský (Klobúčnik, Cseres), 47. Fiala (Dubec Martin)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Fejt, Polesný – Smetana T., Zezula, Kučera, Sajdl, Peš, Kuba, Piskoř, Jurásek, Mika.
    HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Ďuriš M.) – Fiala, Baron, Dubec Marek, Klobučník, Púchovský, Matúš, Štefanka, Dubec Martin, Hrudík, Král, Balla, Cseres, Šiška, Ďuriš A., Uhnák.

    Játékvezetők: Netopil – Kucián, Olšar.