Fehérvár AV19 – Vasas SC 16:0 (vége)
vége
Fehérvár AV19
16:0 (8:0, 4:0, 4:0)
Vasas SC
szerda 24.09.2014, 19:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    57:52
    A Volán gólt szerzett!
    Emberhátrányban szerez gólt a Fehérvár! Kocsis Ferenc lövését még védeni tudta Miháczi, VINCZE PÉTER azonban már bekotorta kapujába a korongot, második gólját szerezve ezzel. 16-0 az állás!
     
    51:40
    A Volán gólt szerzett!
    És itt a 15. fehérvári találat is, Szász átadása után BALOGH BENCE szerezte meg mai második gólját!
     
    50:21
    A Volán gólt szerzett!
    Egy kissé döcögő támadás során Korbuly passzolt REISZ ÁRON SÁNDORHOZ, aki csapata tizennegyedik gólját szerezte.
     
    43:07
    A Volán gólt szerzett!
    Balogh Bence korcsolyázhatta körbe senkitől sem zavartatva a vendég kaput, majd passzolt a teljesen egyedül álldogáló SZAKÁCSI ÁKOSHOZ, aki könnyedén kilőtt a jobb felsőt.
     
    38:10
    A Volán gólt szerzett!
    Tucatnyi gólnál jár a Fehérvár, BALOGH BENCE nevéhez fűződik a 12. találat. Két perc van vissza a harmadból.
     
    33:16
    A Volán gólt szerzett!
    Emberelőnyből is betalál a Fehérvár, Bors Arnold lőtt kapura a kék vonalról, a kipattanót pedig HAMVAI SZILÁRD gyötörte be a kapuba a hálóőr és a védők között. 11-0 ezzel már a Fehérvárnak!
     
    27:35
    A Volán gólt szerzett!
    Vincze lövését még védte Miháczi, a kipattanót azonban SOFRON ÁDÁM már a kapuba lőtte! Ezzel már 10-0 a hazaiaknak és hol van még a vége....
     
    22:14
    A Volán gólt szerzett!
    És meg is született az első gól a második harmadban, Szabó Pál passza után SOFRON ÁDÁM lőtte ki a hosszú felsőt!
     
    19:53
    A Volán gólt szerzett!
    És még egy itt a legvégén, VINCZE PÉTER vihette a kapus ellen, és bár az első lövést védte a hálóőr, a kipattanót bár bevágta félig fekve a fehérvári csatár!
     
    19:47
    A Volán gólt szerzett!
    A teljesen szétesett vendég védők mellett Szabó Pál Krisztián ARANY MÁTÉHOZ passzolt, akinek még arra is volt ideje, hogy még egyszer elhúzza a kapus mellett, mielőtt a kapuba lőtt!
     
    17:47
    A Volán gólt szerzett!
    Balogh Bence tört be a Vasas harmadába, kicselezett két védőt, majd SZÁSZ NORBERT elé tálalt, aki a hosszú oldalnál könnyedén a kapuba segítette a korongot.
     
    16:33
    A Volán gólt szerzett!
    Hamvai Szilárd adott remek passzt SZABÓ PÁL KRISZTIÁNNAK, aki miután kicselezte a kapust, a hálóba emelte a korongot.
     
    11:40
    A Volán gólt szerzett!
    Teljesen szétesőben van a vendég védelem, hosszú másodpercekig volt üresen VOKLA ROLAND, és miután megkapta a korongot Arany Mátétól, ügyesen visszahúzta azt a rövid oldalnál a kapuba. Elég hamar eldönt minden érdemi kérdést a fehérvári alakulat.
     
    09:58
    A Volán gólt szerzett!
    Két percen belül lő két gólt a Fehérvár! Vincze lövésébe PADOS LÁSZLÓ ért bele, a korong pedig a vendég kapuban kötött ki! 3-0!
     
    08:20
    A Volán gólt szerzett!
    Csak összejött az az emberhátrányos gól, Lengyel passza után HAMVAI SZILÁRD cselezett ki két védőt, majd a kapust, és fonákkal a hálóba helyezte a korongot! 2-0 a hazaiaknak!
     
    05:30
    A Volán gólt szerzett!
    Bors Arnold eresztett el egy kemény lövést, amely mellé szállt, a palánkról azonban ARANY MÁTÉ elé pattant a korong, aki éles szögből talált be a Vasas kapujába! 1-0 a Fehérvár javára!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 6. Arany (Bors), 9. Hamvai (Lengyel), 10. Pados (Vincze), 12. Vokla (Arany, Bors), 17. Szabó (Hamvai, A.), 18. Szász (Balogh, Pados), 20. Arany (Szabó), 20. Vincze (Lengyel), 23. Sofron (Szabó), 28. Sofron (Vincze), 34. Hamvai (Bors), 39. Balogh (Takács), 44. Szakácsi (Balogh), 51. Reisz (Korbuly), 52. Balogh (Szász, Lengyel), 58. Vincze (Kocsis)


    Fehérvár AV19: Bors (Kornakker) – Takács, Korbuly, Vokla, Kocsis, Szabó D. – Arany, Bors, Szabó P., Reisz, Hamvai – Pados, Lengyel, Mazzag, Sofron, Vincze – Szász, Balogh B., Szakácsi
    Vasas SC: Miháczi (Garbacz) – Szabó, Fülöp, Kolló,Varga, Zwick