Debreceni HK – Nové Zámky 6:2 (vége) | Dab.Docler – DVTK Jegesmedvék 4:1 (vége)
vége
Debreceni HK
6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
kedd 14.10.2014, 18:00 • Debreceni Jégcsarnok, Debrecen • MOL Liga
     
    59:30
    A Debrecen gólt szerzett!
    Sokadszorra már bejött. Danil Kaskov húzott el nem először a jobb szélen, centerezését a remek ütemben berobbanó VITALI SYCHOV értékesíti.
     
    51:51
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Tőke hibázott most, nem is kicsit. Tomas Chrenko passzát már csak az üresen maradt kapuba kellett kotornia ERIK CALADInak. Emberhátrányos góllal szépít az Érsekújvár.
     
    50:44
    A Debrecen gólt szerzett!
    Ha már ziccer... Valeri Sadikovtól kap remek passzt ARTUR KURILYUK a kék vonalon, egy az egyben pedig ellövi kötényben a pakkot. Valószínűleg eldőlt a meccs.
     
    34:48
    A Debrecen gólt szerzett!
    Extázisban a hazaiak. LADÁNYI BALÁZS kap remek passzt a kapásoldalon Berta Ákostól, a kanadai táblázat vezetője pedig a rövid felsőt lövi ki. Hatalmas gól, ami után Ladányi boldogan üvölt a hazai közönség felé.
     
    27:48
    A Debrecen gólt szerzett!
    A kapu előtt alakul ki nagy kavarodás, a gyömöszölés végén pedig a hálóban köt ki a pakk. ARTUR KURILYUK a gólszerző, Voronov pedig gólpasszt jegyez.
     
    25:46
    A Debrecen gólt szerzett!
    Egészen elképesztő! Blazicek második potyagólját kapja ma. CSÍKI ZOLTÁN valószínűleg csak be akarta emelni a pakkot a kapu elé, de az bepattant a vendégek kapusának lábai közt. Kísértetiesen hasonlít az első gólhoz ez a találat.
     
    11:20
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Góllá érett a vendég nyomás. PAVEL KOWALCZYK lövése jutott túl Tőke Zoltánon, 1:1.
     
    00:47
    A Debrecen gólt szerzett!
    Sokat nem finomkodtak a csapatok, a nagy érsekújvári helyzet után LADÁNYI BALÁZS kap egy felpasszt Emelianovtól, a kék vonalról leadott lövés pedig becsapta Blaziceket. Potyagóllal vezet a DHK.

    Zoltán Horváth

    Gólok és gólpasszok: 1. Ladányi (Emelianov), 26. Csíki (Kaskov), 28. Kurilyuk, 35. Ladányi (Berta), 51. Kurilyuk (Sadikov), 60. Sychov (Kaskov) – 12. Kowalczyk, 52. Caladi (Chrenko)


    Debreceni HK: Tőke (László A.) – Emelianov, Csíki, Ladányi, Könczei, Berta – Sadikov, Voronov, Sychov, Kaskov, Kurilyuk – Wéber, Orosz, Okos, Dancsfalvi, Hári – Odnoga, Tőkési, Barabás

    Vezetőedző: Jevgenyij Muhin

    HC MIKRON Nové Zámky: Blazicek (Krajcovic)– Hrudik, Kowalczyk, M. Stefanka (C), Caladi (A), Chrenko – Huba, Baron, Hurtaj, Frolik, Faith – Král, Siska, Púchovsky, O. Stefanka, Dubec (A) – Lesko, Duris, Klobucnik

    Vezetőedző: Robert Spisak

    Játékvezetők: Németh Márton, Haszonits Miklós – Somos Balázs, Soós Dániel

    Nézőszám: 430