Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 8:2 (vége)
vége
Fehérvár AV19
8:2 (2:0, 2:2, 4:0)
HC LERAM Orli Znojmo
szerda 12.11.2014, 18:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    58:36
    A Volán gólt szerzett!
    Második gólját szerezte SÁRPÁTKI TAMÁS, miután Pillók Martin passza után bezúdította a pakkot a znojmoi kapuba!
     
    54:47
    A Volán gólt szerzett!
    Gyönyörű góllal növelte előnyét a Fehérvár!! Korbuly lőtt passza PRÁCSER ÁDÁMOT találta meg, aki kapu felé, fordult, elhúzta a kapus mellett a korongot, majd higgadtan a bal felsőbe emelte azt! 7-2!
     
    52:15
    A Volán gólt szerzett!
    Beindult most a Volán-henger! HAMVAI SZILÁR várta a jobb oldali kapufánál a korongot, és ütötte be azt Baca mellett a hálóba! 6-2!
     
    51:31
    A Volán gólt szerzett!
    Csak sikerült egy újabb előnyt kihasználni! Reisz Áron passzolt középre, SÁRPÁTKI TAMÁS pedig jól megnézte magának a hosszú oldalt, és be is varrta oda a korongot!
     
    34:40
    A Volán gólt szerzett!
    Emberhátrányban állítja vissza két gólos előnyét a Fehérvár! Sofron passzát követően REISZ ÁRON SÁNDOR szerezte meg mai második találatát! 4-2!
     
    33:17
    A Znojmo gólt szerzett!
    És már csak egy gólos a fehérvári vezetés! Szép akció végén Synek passzát JIRI LANDER váltotta gólra!
     
    32:25
    A Znojmo gólt szerzett!
    Sikerült a cseheknek begyömöszölniük a szépítő találatot! ZBYNEK HORAK talált egy rést, és csökkentette csapata hátrányát.
     
    26:19
    A Volán gólt szerzett!
    Csak mondani kellett, rögtön összeszedte magát a csapat! Sárpátki passzol a kék vonalon ácsorgó PILLÓK MARTINHOZ, aki közelebb korcsolyázott a kapuhoz, majd egy laza csuklómozdulattal felvarrta a korongot a jobb felsőbe! 3-0, ez volt Pillók második találata!
     
    12:33
    A Volán gólt szerzett!
    Mintaszerű emberelőnyös figura végén szerezte második gólját a Fehérvár!! Sárpátki Szabó Dánielhez passzolt, aki gyönyörűen tálalt a bent érkező REISZ ÁRON SÁNDOR elé, aki a tehtetlen kapus mellett a kapuba helyezte a pakkot! 2-0!
     
    04:13
    A Volán gólt szerzett!
    Emberelőnyből sikerül megszerezni a vezetést! Sárpátki hatalmas helyzetét még fogta a vendég kapus, a lecsorgó korongot PILLÓK MARTIN azonban már kíméletlenül bevágta a bal felső sarokba! Még a kapuvasat is érintette a rendkívül jól eltalált lövés, 1-0 a Fehérvár javára!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 5. Pillók (Sárpátki), 13. Reisz (Szabó D., Sárpátki), 27. Pillók (Sárpátki), 35. Reisz (Sofron), 52. Sárpátki (Reisz), 53. Hamvai (Sofron, Szász), 55. Prácser (Korbuly), 59. Sárpátki (Pillók) – 33. Horak, 34. Lander (Synek, Racicky)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Plesz) – Arany (C), Szabó D, Pillók, Reisz, Sárpátki – Korbuly (A), Szaller, Szabó P., Mazzag, Hamvai (A) – Pados, Lengyel, Balogh, Szász, Szita – Szakácsi, Sofron, Prácser

    Vezetőedző: Tyler Dietrich

    HC LERAM Orli Znojmo: Baca (Us) – Pospisil, Mandat, Racicky, Fruhwirt, Synek – Nahodil, Svanda (C), Svatuska, Lander, Krcho – Salat, Kruckovyc, Horak, Toman, Haceky (A) – Forman

    Vezetőedző: Zaic Leos