Újpest FC – Szombathelyi Haladás 1:0 (vége) | Lombard Pápa FC – Fehérvár 0:5 (vége) | MTK Budapest FC – Pécsi MFC 3:2 (vége)
Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK 1:0 (vége) | Ferencvárosi Torna Club – KTE-Phoenix Mecano 3:1 (vége)
vége
MTK Budapest FC
3:2 (1:2)
Pécsi MFC
szombat 29.11.2014, 16:00 • Bozsik Stadion, Budapest • OTP Bank Liga
Prematch odds
     
    87
    Az MTK gólt szerzett!
    CSIKI NORBERT duplázni tudott, nem is akármilyen találattal. A Pécs tizenhatosa előtt kapta a labdát, majd némi igazítás után mintegy húsz méterről elemi erővel a bal felsőbe bombázott.
     
    85
    Vukmir nem kímélte ellenfelét, érkezett is a sárga lap.
     
    83
    Heffler jött be a lecserélt Rácz helyett.
     
    78
    Bese jött be Horváth Zsolt helyett!
     
    77
    Pölöskey jött be a lecserélt Márkvárt helyett.
     
    76
    Kővári kapta ismét a labdát a jobb szélen, beadását Rácz kapcsolta le, majd gyanús körülmények között elesett a tizenhatoson belül. A játékvezető sípja néma maradt!
     
    65
    Az MTK gólt szerzett!
    A csereként beállt CSIKI NORBERT kiegyenlített! Fellazult a pécsi védelem, Csiki bal oldalon zavartalanul kapta a labdát, majd mintegy nyolc méterről higgadtan a bal alsóba helyezett.
     
    64
    Hatalmas egyenlítés lehetőség maradt ki! Thiam kapott nagy labdát a Pécs tizenhatosán belül, nyolc méterről azonban nem tudta kapura tenni. Körülményes volt!
     
    61
    Vass Patrik helyett Csiki a pályán.
     
    57
    Kővári jött be a lecserélt Frank helyett.
     
    49
    Vendég kontra után Márkvárt mintegy 19 méterről suhintotta kapura, nem sokkal ment fölé-mellé.
     
    46
    Thiam jött be a lecserélt Pölöskei helyett.
     
    44
    A Pécs gólt szerzett!
    A félidő vége előtt vezetéshez jutott a Pécs! Szatmári kiugratta NAGY JÓZSEF-et, majd az ötösön belül a bizonytalankodó védő és a tétovázó Hegedüs kapus mellett a kapuba passzolt.
     
    39
    James buktatott, érkezett is a sárga lap.
     
    38
    A Pécs labdát szerzett, majd kettő az egy ellen vihették a labdát Hegedüs kapujára, Márkvárt 15 méterről megeresztett lövése nem okozott gondot az MTK kapusának.
     
    24
    A Pécs gólt szerzett!
    Hegedüs még védeni tudta a pécsiek lövését, majd a kipattanót balról Eke tette középre, az ötösön belül FRANK RICHÁRD senkitől sem zavartatva a kapuba passzolt.
     
    11
    Frőhlich lőtte kis híján a forduló gólját, a vendégek támadója 40 méterről tette kapura, miután Hegedüs kinn állt a kapujából, A fővárosiak hálóőre éppen csak visszaért, bravúrral mentett szögletre.
     
    8
    Torghelle jó labdát kapott, a kék-fehérek támadója nem sokat dajkálta, 17 méterről kissé jobbról nem sokkal bombázott fölé.
     
    4
    Az MTK gólt szerzett!
    A negyedik percben megszerezte a hazai csapat a vezetést! TORGHELLE SÁNDOR kezelte le a labdát a tizenhatos előtt, majd mintegy 19 méterről laposan kilőtte a kapu jobb sarkát.
     
    3
    Hatalmas helyzet maradt ki hazai oldalon! Pölöskei középről gyönyörűen emelte ki a labdát jobb szélre, majd a centerezést középen Horváth Zsolt már elrontotta.

    Teleki Péter

    Gólok: 4. Torghelle, 65. Csiki, 87. Csiki – 24. Frank, 44. Nagy

    Lapok:   85. Vukmir (MTK) – 39. James (PMFC)


    MTK Budapest FC: Hegedüs – Poór, Kálnoki-Kis, Vukmir, Hidvégi – Vass Á., Pölöskei (46. Thiam), Kanta – Vass P., Torghelle, dr. Horváth (78. Bese)
    Cserék: Groppioni – Nagy T., Deutsch, Thiam, Hajdú, Csiki, Bese

    Pécsi MFC: Gőcze – Nagy, Horváth, Causic, Uzoma – James – Frank (57. Kővári), Szatmári, Márkvárt (77. Pölöskey), Rácz (83. Heffler) – Frőhlich
    Cserék: Helesfay – Wittrédi, Heffler, Lantos, Kővári, Pölöskey

    Játékvezetők: Pintér – Király, Kepe