Nové Zámky – Dab.Docler 3:2 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Debreceni HK 2:4 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
Debreceni HK
kedd 09.12.2014, 19:00 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    A harmadik harmadot is lendületesen kezdték a hazaiak, de a helyzeteik rendre kimaradtak, elsősorban a remek napot kifogó (ám sportszerűségből rosszul vizsgázó) Borodin miatt. Még kettős előnyt is kapott a hazai együttes, ám ezzel sem sikerült élniük, aztán nem is maradt el a büntetés: jött Voronov és Ladányi, akik kiharcolták a győzelmet a jól védekező és nagyot küzdő DHK-nak. A debreceni csapat ezzel rövid időn belül második komoly skalpján gyűjtötte be, a Dunaújváros után legyőzte a Miskolc csapatát is.
    Ezzel köszönöm figyelmüket, tartsanak velünk legközelebb is! (21:20:02)
     
    60:00
    Mérkőzés vége.
     
    59:15
    Időkérés hazai oldalon, Bálizs már nem jön vissza a jégre.
     
    59:05
    Tóth mély centerezésére Hajós érkezik, de Borodin gyorsabb nála és kiüti a korongot.
     
    58:13
    A Debrecen gólt szerzett!
    El is döntik a vendégek a meccset! Danil Kaskov passzol vissza a bal szélről, érkezik LADÁNYI BALÁZS, aki két méterről a rövid fölsőbe bombáz! 2-4, ezzel alighanem újabb komoly skalpot gyűjtenek a debreceniek!
     
    57:40
    Berta távoli lövését fogja magabiztosan Bálizs.
     
    56:45
    Popovics jut el a jobb szélről jó lövőhelyzetig, de lövése elkerüli a kaput.
     
    55:50
    Miskolczi ütközik hatalmasat Voronovval, de mindketten mennek tovább. Jön a hajrá és a Miskolcnak minden erejét mozgósítania kell.
     
    54:53
    A Debrecen gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a DHK!! A jobbról Dancsfalvi Norberttől visszacsorgó korongot középről, hat méterről ALEXEY VORONOV tűzte kapura és az be is akadt a bal alsó sarokba! 2-3!
     
    54:22
    Kaskov teremtett magának ügyesen lövőhelyzetet, de középről, négy méterről leadott lövését Bálizs szép mozdulattal védte.
     
    54:03
    Roczanov hátulról elindított passza hosszú lett, olyannyira, hogy icing lett belőle.
     
    53:13
    Gőz lövését szelídíti meg nagy nehézségek árán Borodin, a kettős büntetés pedig letelt, így újra egyenlő létszámban a csapatok.
     
    52:30
    Nagy lőhet középről, de ez is lecsúszik, ráadásul most Emelianov ki is vágja a korongot.
     
    52:10
    Megint Dansereau passzol az üresen érkező Cohen elé, aki ismét rosszul találja el a korongot, így nem tudja bevenni az üres kaput.
     
    51:49
    Hosszas adogatás után Boyle lő, mellé.
     
    51:12
    Csíki és Borodin is két-két percet kapnak durva játékért. Öt a háromban a hazaiak.
     
    51:12
    Nagy Krisztián próbál ezúttal közelről gólt szerezni, de Borodin megfogja a korongot, majd Csíki üti le, de még ezzel sincs vége, a földön fekvő csatárt a kapus rúgja hasba. Komoly felzúdulás és reklamálás veszi kezdetét, a játék áll.
     
    50:50
    Nagy lő középre jobbról, Cohen nem tudja bekotorni.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 11. Nagy, 27. Boyle – 6. Könczei (Hári, Gart), 41. Dancsfalvi (Berta, Vaszjunyin), 55. Voronov (Berta, Dancsfalvi), 59. Ladányi (Sijka, Kaskov)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Láda P., Nagy, Cohen, Becze – Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau – Vojtkó, Dósa, Popovics, Láda B., Miskolczi – Ritó, Budai, Roczanov, Szilágyi, Fliszár
    Debreceni HK: Borodin (Tőke) – Csíki, Voronov, Berta, Vaszjunyin, Dancsfalvi – Emelianov, Sadikov, Ladányi, Kaskov, Sijka – Prakab, Tőkési, Könczei, Wéber, Barabás – Hári, Gart, Okos

    Játékvezetők: Kincses, Sós – Kormos, Soós

    Nézőszám: 700