Newcastle United – Sunderland AFC 0:1 (vége) | Liverpool F.C. – Arsenal FC 2:2 (vége)
vége
Olympique Marseille
2:1 (1:0)
Lille OSC
vasárnap 21.12.2014, 14:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Ligue 1 Uber Eats
Prematch odds
     
    90+4
    A jobb oldalon megiramodó Batshuayi vezette a kontrát három az egy ellen, önzetlenül Gignac elé próbált tálalni balra, Sidibé azonban remekül helyezkedve labdát szerzett!
     
    86
    Rodelin pedig Mendest váltja a vendégeknél.
     
    85
    Thauvin lassan kapcsolt, hogy neki kell lejönnie. Csereként a pályán helyette Morel.
     
    77
    Romao első megmozdulása egy nagyon csúnya talpalás alig 20 másodperccel a csere után. Azonnal sárga lap és még örülhet, hogy nem piros.
     
    76
    Lemina helyett érkezik Romao, az első hazai csere alig negyed órával a vége előtt.
     
    73
    Balmont helyett érkezik Meité, ez is a vendégeknél ez a változtatás.
    BATSHUAYI - 2:1
     
    70
    A Marseille gólt szerzett!
    Ezt a helyzetet már nem puskázták el a hazaiak. MICHY BATSHUAYI addig addig kevergetett középen Thauvin bal oldalról bepasszolt labdáját követően, amíg kapura fordulhatott 14 méteren, jobbal pedig óriási gólt ragasztott a jobb felsőbe! 2-1!
     
    68
    Gignac dobta jobbra Thauvinnak, tovább tette Djédjének, aki jobbról, éles szögből 15 méterről bombázott kevéssel a kapu fölé!
     
    63
    Frey hátulról csúszott be csúnyán Imbulának, sárga lap.
     
    62
    A Lille gólt szerzett!
    IDRISSA GUEYE egyenlít! A jobb oldalon Frey hozta fel a labdát, középre játszotta Sidibének, tovább tette lövésre Gueye elé, aki balról, 18-20 méterről megküldte a labdát, egy védő lábán enyhén megpattant, pont annyira, hogy becsapja Mandandát. 1-1!
     
    59
    Az első csere, Frey érkezik a vendégekhez Roux helyére.
    ROUX - 1:0
     
    33
    A Marseille gólt szerzett!
    Thauvin -érzésem szerint- nem túl jól elvégzett laposan belőtt szögletébe NOLAN ROUX olyan szerencsétlenül ér bele a rövid oldalon, hogy Enyeama sem tudta már hárítani a váratlanul irányt változtató labdát. 1-0!
     
    30
    Batshuayi szólózott középen, 25 méteren visszakapja a labdát egy védelmi megingás következtében, majd 20 méterről jobbra sodródva ellövi. Csak 1-2 centivel a bal kapufa mellé, ez bizony Enyeamától bemehetett volna, óriási helyzet volt!
     
    26
    Ryan Mendes kapott kiváló labdát a jobb oldalon, 15 méterről úgy lőtte el, hogy csak a kapussal állt szemben, de nagyon csúnyán a bal kapufa mellé trafált!
     
    25
    Thauvin szöglete mindenki felett átszáll. A túloldalon Origit szöktetik leheletnyivel hosszabban a kelleténél, Mandanda 15 méterre kivetődve szerzi meg a labdát!
     
    24
    Ismét jobb oldali hazai beadás, Kjaer nem jól szabadít fel, Ayew lőhet balról, éles szögből, egy védő rúgja ki szögletre az utolsó pillanatban.
     
    14
    Gignac vette mellre a labdát meglepően üresen 14 méteren, jobb lábas lövése csúnyán lecsúszik nagy helyzetben!
     
    6
    Batshuayi bal oldali lövése rosszul sikerül a védelmi hiba ellenére, Thauvin hat méteren beletette a lábát középen, de még így is mellé ment. Hatalmas helyzet volt!

    Kármán Zoltán

    Gólok: 33. Roux (öngól), 70. Batshuayi – 62. Gueye

    Lapok:   77. Romao (OMA) – 63. Frey (LIL)


    Olympique Marseille: Mandanda – Dja Djédjé, Fanni, N'Koulou, Mendy – Imbula, Lemina (Romao 76') – Batshuayi, Thauvin (Morel 85'), Ayew – Gignac
    Cserék: Samba – Aloé, Bangoura, Morel, Omrani, Romao, Boutobba

    Lille OSC: Enyeama – Sidibé, Kjaer, Basa, Souaré – Balmont (Meité 73'), Mavuba, Gueye – Origi, Roux (Frey 59'), Ryan Mendes (Rodelin 86')
    Cserék: Elana – Corchia, Rodelin, Frey, Meité, Rozehnal, Traoré

    Játékvezetők: A. Castro – L. Stien, H. Zakrani