Fehérvár AV19 – EC Red Bull Salzburg 4:1 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
kedd 30.12.2014, 19:15 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    59:11
    A Volán gólt szerzett!
    Megszületett a mindent eldöntő negyedik fehérvári gól! MICHAEL BOIVIN emelte kapura a korongot saját harmadából, ami be is csúszott az üresen tátongó salzburgi ketrecbe!
     
    23:49
    A Salzburg gólt szerzett!
    Szépít sajnos a Salzburg, bár igen szerencsés góllal. Engstrand hezitált, hogy kijöjjön-e egy indításra, túl sokat várt, és THOMAS RAFFL elérte a korongot, majd az üres kapuba lőtt.
     
    10:16
    A Volán gólt szerzett!
    Gyönyörű szóló góllal növelte előnyét a Fehérvár! LoVecchio indította KEVIN WEHRS-T ő kicselezte védőjét, elhúzta a kapus mellett a korongot, majd a hálóba lőtte azt!
     
    03:37
    A Volán gólt szerzett!
    Elképesztő góllal növeli előnyét a Fehérvár!!! Szirányi passzolt előre, az indítás azonban kissé túl hosszúnak bizonyult, és a védő került jobb helyzetbe. Az azonban a kapusra várt, hogy kijöjjön, KÓGER DÁNIEL pedig lecsapott a korongra az elbambuló vendégek között, és a hálóba lőtte azt!
     
    01:16
    A Volán gólt szerzett!
    És megszerzi a vezetést a Fehérvár AV19!!! Magosi lövése után a korong BENK ANDRÁS elé került, aki Brückler kapus mellett a bal alsóba lőtte a pakkot!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 2. Benk (Magosi), 4. Kóger (Szirányi), 11. Wehrs (LoVecchio, Ejdepalm), 60. Boivin (Sarauer) – 24. Raffl (Duncan)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Boivin, Ejdepalm, LoVecchio, Sarauer (A), Marino – Wehrs, Szirányi, Kovács (A), Bartalis, Kóger – Orbán, Tokaji (C), Benk, Sikorcin, Magosi – Reiter, Hetényi, Németh, Erdély, Vincze

    Vezetőedző: Rob Pallin

    EC Red Bull Salzburg: Brückler (Gracnar) – Heinrich, Tratting (C), Sterling, Duncan, Hughes – Kutlak, Milam, Raffl (A), Komarek, Latusa – Pöck, Pallestrang, Konradsheim, Kristler, Beach – Mühlstein, Welser (A), Brucker, Cijan

    Vezetőedző: Daniel Ratushny