Fehérvár AV19 – HDD Olimpija Ljubljana 7:0 (vége)
vége
Fehérvár AV19
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HDD Olimpija Ljubljana
csütörtök 01.01.2015, 17:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    57:55
    A Volán gólt szerzett!
    Villámgyorsan kihasználta előnyét a Fehérvár AV19! Sikorcin Benkhez passzolt, akinek a lövését még védte Sila, a korong azonban KÓGER DÁNIEL elé pattant, aki villámgyorsan kilőtte a rövid oldalt!
     
    54:01
    A Volán gólt szerzett!
    Itt az újabb hazai találat, egész egyszerűen nem lehet megunni őket! Sikorcin továbbított KÓGER DÁNIELHEZ, akinek a bombája végül átcsorgott Sila lábai között kötényben!
     
    34:41
    A Volán gólt szerzett!
    Harmadik emberelőnyös gólját szerezte a Fehérvár! Marino lövése még nem talált utat a kapuig, KOVÁCS CSABA azonban jó helyen volt a jó időben, és megszerezte mai második gólját! 5-0 a Fehérvár javára, csodás játékkal!
     
    26:18
    A Volán gólt szerzett!
    Gálázik a Fehérvár AV19! Szép háromszögezés után a korong útja Szirányi-Bartalis volt, ő pedig KOVÁCS CSABA elé tálalt, aki elegánsan kilőtte a jobb felsőt!
     
    22:40
    A Volán gólt szerzett!
    Gyönyörű támadás után született az újabb fehérvári gól! Orbán indult meg szépen védője mellett, majd egy hanyag mozdulattal BARTALIS ISTVÁNHOZ passzolt, aki előbb elhúzta a kapus mellett, majd a kapuba lőtte a korongot!
     
    18:12
    A Volán gólt szerzett!
    Emberelőnyből növeli előnyét a Fehérvár! LoVecchio passza ANDREW SARAUERT találta meg, ki körbekorcsolyázta hátulról a kaput, majd a rövid oldalra visszahúzva belőtte a pakkot Chiodo és a kapuvas között a kapuba!
     
    15:39
    A Volán gólt szerzett!
    Rengeteg helyzet után végül megszerzi a vezetést a Fehérvár! Egy kapuvas után LoVechiohoz került a korong, lövését védte Chiodo, a kipattanót azonban FRaNK BANHAM már kíméletlenül a kapuba küldte! 1-0!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 16. Banham (LoVecchio, 28), 19. Sarauer (LoVecchio), 23. Bartalis (Orbán), 27. Kovács (Bartalis, Szirányi), 35. Kovács (Marino, Ejdepalm), 55. Kóger (Sikorcin), 58. Kóger (Benk, Sikorcin)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Boivin, Ejdepalm, LoVecchio, Sarauer (A), Banham (C) – Wehrs, Szirányi, Kovács (A), Bartalis, Marino – Orbán, Varga, Benk, Sikorcin, Kóger – Reiter, Hetényi, Németh, Erdély, Vincze
    HDD Olimpija Ljubljana: Chiodo (Sila) – Podlipnik, Degon (A), Zanoski, Music (C), Rorpet – Medvec, Selan, Bishop, Pesut, Koblar – Groznik (A), Planko, Uduc, Hocevar, Hebar – Leber, Logar, Koren, Kalan, Sotlar

    Játékvezetők: Gebei Péter, Milan Zrnic, Matjaz Hribar