HSC Csíkszereda – DVTK Jegesmedvék 1:4 (vége) | Corona Brasov Wolves – Dab.Docler 0:2 (vége) | Debreceni HK – Nové Zámky 6:1 (vége)
vége
Debreceni HK
6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
HC MIKRON Nové Zámky
vasárnap 11.01.2015, 18:00 • Debreceni Jégcsarnok, Debrecen • MOL Liga
     
    53:10
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Gyönyörű támadás végén szépít az Érsekújvár! Miroslav Stefanka játszotta meg Robert Brandist a kapu előtt, aki higgadtan még egy passzt meghúzott, így a még tisztábban várakozó MARTIN FROLIK dolga ár csak annyi volt, hogy az üres kapuba húzzon.
     
    49:28
    A Debrecen gólt szerzett!
    Artur Kurilyuk hosszú indítása után Danil Kaskov volt gyorsabb védőjénél, a háta mögött visszatett passz becsapta Cikáneket, HÁRI NORBERT pedig a teljesen üres kapuba lőtt.
     
    27:05
    A Debrecen gólt szerzett!
    Elképesztő! Minden bemegy debreceni oldalon. Hári helyzete után Valeri Sadikovhoz került a korong, aki megtalálta a kapu előtt teljesen üresen álló DANIL KASKOVOT, ő pedig nem is hibázott ziccerben.
     
    24:12
    A Debrecen gólt szerzett!
    Ma minden kipattanó a hazaiaké. Berta Ákos húzott el a bal szélen, majd lőtt nagy erővel kapura, a kipattanó éppen DANCSFALVI NORBERT elé pattant, akinek nem volt nehéz dolga. Vaszjunyin Artyom kap még gólpasszt.
     
    15:38
    A Debrecen gólt szerzett!
    Újabb gólt szerez a DHK! Danil Kaskov húzott el a jobbszélen, szépen cselezett be, majd a lövése kijött Krajcovic mamutjáról. A kipattanót ARTUR KURILYUK pofozza a hálóba.
     
    13:35
    A Debrecen gólt szerzett!
    Csodaszép góllal növeli előnyét a hazai csapat. Artyom Vaszjunyin teremtette meg a helyzetet csapattársának, SIJKA DUSAN pedig kilőtte a bal alsót. Dancsfalvi Norbert még a gólpasszos.
     
    08:39
    A Debrecen gólt szerzett!
    Érdekes jelenet volt! Újabb kiállítás miatt feltették a bírók a kezüket, a Debrecen pedig szabadulni akart a pakktól, hogy minél hosszabb ideig legyen kettős az előny. De nem birtokolta a pakkot érsekújvári játékos, így a szabad pakkot ALEXEY VORONOV bebombázta a hálóba. Ladányi Balázs a gólpasszos.

    Zoltán Horváth

    Gólok és gólpasszok: 9. Voronov (Ladányi), 14. Sijka (Vaszjunyin, Dancsfalvi), 16. Kurilyuk (Kaskov), 25. Dancsfalvi (Berta, Vaszjunyin), 28. Kaskov (Sadikov), 50. Hári (Kaskov, Kurilyuk) – 54. Frolik (Brandis, Stefanka)


    Debreceni HK: Borodin (Tőke) – Csíki, Emelianov, Ladányi (C), Könczei (A), Hári – Sadikov, Voronov, Kaskov, Berta, Sijka – Tőkési, Prakab, Dancsfalvi, Vaszjunyin (A), Kurilyuk – Wéber, Barabás, Okos

    Vezetőedző: Jevgenyij Muhin

    HC MIKRON Nové Zámky: Krajcovic (Cikánek)– Siska, Kowalczyk, Caladi (A), Chrenko, Podstavek – Huba, Baron, Púchovsky, M. Stefanka, Frolik – Sucharda, Lesko, Brandis, O. Stefanka, Dubec (C) – Hrudik, Duris

    Vezetőedző: Slavomir Chlebec

    Játékvezetők: Sós Zoltán, Nagy Attila – Vas Mátyás, Kis-Király Barna

    Nézőszám: 400