Dab.Docler – HSC Csíkszereda 5:6 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Corona Brasov Wolves 4:2 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Corona Brasov Wolves
szombat 24.01.2015, 17:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    57:49
    A Miskolc gólt szerzett!
    Tóth Adrián ugrik ki egyedül, rávezeti Polcra, de a kapuvasat találja el, a védelem nem tud felszabadítani, Keegan Dansereau centerez jobbról, az érkező HAJÓS ROLAND pedig közelről bekotorja a hosszún a korongot! 4-2!
     
    50:59
    Láda Balázs parádés passzal hozza ziccerbe Miskolczit, aki azonban nem tudta megtréfálni Polcot és másfél méterről egy picivel mellé lőtt.
     
    48:11
    Molnár Zsolt kap két perces kiállítást, Miskolczit akasztotta bottal.
     
    42:08
    A Brassó gólt szerzett!
    Újabb gól, a visszatérő RICHARD FILIP enged el egy gyengének tűnő lövést hét méterről, a korong Bálizs lábai közt a kapu közepébe csorog. 3-2!!
     
    41:07
    A Brassó gólt szerzett!
    Szépít a Brassó! Újabb emberhátrányos kapott gól helyett ezúttal szerez egyett a vendégcsapat! A korábban a Jegesmedvéknél is megforduló MARTIN SALUGA szerez korongot és szökik meg, egy az egyben pedig megveri Bálizst és a jobb felsőbe lő! 3-1!
     
    Vége a második felvonásnak, amely sokban hasonlított az elsőre. Ezúttal is a Miskolc dominált, és gólt is ők tudtak szerezni, az első játékrészhez hasonlóan a másodikban is emberelőnyöket váltottak találatra, ezúttal azonban kettőt is. A Brassó helyenként veszélyesen játszik ugyan, de a büntetésekkel nehéz helyzetbe hozzák magukat, a harmadik játékrészt is emberhátrányban kezdik majd. Ha ebből is betalálnak a hazaiak, végleg eldőlhet a mérkőzés, ha kivédekezik, akkor is nagyon nehéz lesz innen felállniuk.
    Tartsanak velünk a folytatásban is, negyedóra múlva jön a harmadik felvonás!
     
    39:58
    Filip kap ismét egy kiállítást magas bottal való játékért.
     
    37:50
    Popovics ül le ezúttal két percre fogásért.
     
    37:23
    A Miskolc gólt szerzett!
    Ez az emberelőny is góllá érik! Ismét KEEGAN DANSEREAU volt az, aki három méterről, remek mozdulattal húzta fel a jobb felsőbe a korongot, és ismét Jesse Dudas asszisztját követően! 3-0!
     
    31:13
    Tóth és Becze összjátéka, majd Sagert lökete után is Polc a főszereplő, nagy bravúrokkal tartja meccsben csapatát a kapus!
     
    29:45
    A Miskolc már kiegészült, sőt emberelőnybe is kerül, hiszen Filip bottal akasztásért ül ki két percre.
     
    28:00
    Nagy távoli lövésébe piszkált bele közvetlenül a kapu előtt Molnár, de egy hajszállal mellépattant a pakk, pedig Bálizs már tehetetlen volt.
     
    27:07
    Becze bombázta rá Antalt a palánkra, kettő percig ülhet emiatt a büntetőpadon.
     
    25:03
    A Miskolc gólt szerzett!
    Bent a második hazai emberelőny is! KEEGAN DANSEREAU másodjára már nem kapásból lőtt, hanem rákészült a löketre, majd öt méterről óriási gólt ragasztott a jobb felső sarokba! 2-0!
     
    23:12
    Mihály Árpád kap kettő perces büntetést testreütésért.
     
    Az első játékrész nagy részében a hazaiak domináltak, akik – főleg az első soruk révén – rá tudták erőltetni akaratukat a Brassóra. A vendégek sem feltartott kézzel jöttek ki a jégre azonban, több helyzettel is jelezték, ezúttal is pontért, pontokért jöttek Miskolcra. A folytatás izgalmasnak ígérkezik, kérdés, hogy tud-e újítani a Brassó, illetve bírja-e a rendkívüli iramot a Miskolc.
    Tartsanak velünk negyedóra múlva a folytatásban, ahol mindez kiderül!
     
    18:40
    Dudas lő takarásból, majd Becze teljesen tisztán négy méterről, Polc két nagy bravúrral védi meg csapatát a második bekapott góltól.
     
    16:18
    Klouda kerül nagy ziccerbe Dósa figyelmetlensége folytán, de a csatár nem tudott túljárni Bálizs eszén, aki kétszer is remekül zárta a szöget, másodjára pedig meg is szerezte a korongot.
     
    13:21
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a vezetés a hazaiaknak, húsz másodpercnyi előny kellett hozzá! Kalvin Sagert passza után TÓTH ADRIÁN lopta a távolságoz, majd kinézte magának a jobb felsőt és remek lövéssel be is vette Polc kapuját! 1-0!
     
    13:01
    Nagy Csaba kapja a második büntetést, ezúttal a Jegesmedvék játszhatnak emberelőnyben. Fogás volt a vendégek védőjének vétke.
     
    10:40
    Gőz Balázs kapja az első büntetést gáncsolásért.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 14. Tóth (Sagert, Metcalfe), 26. Dansereau (Boyle, Cohen), 38. Dansereau (Dudas), 58. Hajós (Dansereau, Sagert) – 42. Saluga (Klouda, Obsut), 43. Filip (Molnár, Petres)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Cohen, Metcalfe, Becze – Gőz, Vojtkó, Hajós, Tóth, Dansereau – Sagert, Dósa, Popovics, Láda B., Miskolczi – Budai, Ritó, Roczanov, Szilágyi, Fliszár
    vezetőedző: Majoross Gergely

    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Filip, Obsut, Fodor, Saluga, Klouda – János, Hietamaki, Molnár, Mihály, Virág – Imecs, Nagy Cs., Antal, Zsók, Petres – Mátyás, Márton, Péter, Bálint
    vezetőedző: Jerry Bjorn Andersson

    Játékvezetők: Halassy, Kincses – Soós, Berger

    Nézőszám: 900