Elche CF – Barcelona 0:6 (vége) | La Coruňa – Granada 2:2 (vége) | Athletic Bilbao – Málaga CF 1:1 (vége)
RCD Espanyol – UD Almería 3:0 (vége) | Valencia – Sevilla 3:1 (vége)
vége
Athletic Bilbao
1:1 (0:0)
Malaga CF
vasárnap 25.01.2015, 17:00 • San Mamés, Bilbao • Primera División
Prematch odds
     
    Nem volt a legizgalmasabb a mérkőzés. Az első félidőbe egy komolyabb malagai helyzet volt, de Ibraizoz remekül védett, döntetlennel mentek pihenni a csapatok.

    A második félidőben is kiegyenlitett volt a játék, egy lehelettel jobban játszottak a hazaiak, San Jose remek fejes góljával vezetést is szereztek. Ezt követően küzdött a Malaga az egyenlitésért, ami a 78. percben Guerranak össze is jött. Összességében igazságos döntetlen született. 1:1 a végeredmény. Köszönjük figyelmüket! (18:49:19)
     
    87
    Duda érkezik Horta helyére. A cserék elfogytak.
     
    84
    Benat érkezik Rico helyére.
    Javi GUERRA - 1:1
     
    78
    A Málaga gólt szerzett!

    Remek támadás végén JAVI GUERRA egyenlitett ki. Jobb oldalról érkezett a labda, amibe a védő csak belepiszkálni tudott, de igy is eljutott a támadóhoz, aki közvetlen közelről begyötörte a játékszert. 1:1!
     
    72
    Amrabat váltja Albertot.
    San JOSE - 1:0
     
    69
    A Bilbao gólt szerzett!

    Szöglethez jutott a Bilbao, amit Susaeta végzett el. MIKEL SAN JOSE remekül támadta a labdát, védőjéről leszakadva ugrott fel, majd fejelt remekül a kapuba. A kapusnak esélye sem volt. Ez a gól nagyon kellett, jót fog tenni a meccsnek. 1:0!
     
    65
    Iraola számára ma ennyi volt. Lopez váltja.
     
    65
    Vigueira érkezik Ibai helyére.
     
    61
    Juanmi érkezett Castillejo helyére.
     
    59
    Susaeta fordult le védőjéről, majd lőtt 18 méterről, Kameni védett, a kipattanót is ráfejelte a támadó, de ebben nem volt erő már.
     
    Felejthető első félidőn vagyunk túl, ahol igazából a hazaiak akarata érvényesül, de gólt nem sikerült szerezniük. A legnagyobb lehetőség még is a vendégek előtt adódott, a közeli lövést azonban bravúrral védte Ibraizoz. Reméljük a második félidő több izgalmat rejt magában. Hamarosan folytatjuk. Tartsanak velünk!
     
    24
    Ibai tette be a labdát a kapu elé, majd Rico fejelhetett. A léc alá tartott a labda, de Kameni kitolta. Szöglet!
     
    16
    Hoppá! A labda Horta elé pattant, aki 5-6 méterről tüzelhetett, Ibraizoz bravúrral védett!
     
    9
    Camacho koccintotta össze ellenfele lábát, jogos a sárga.
     
    A Primera Division 20. fordulójában az Athletic Bilbao fogadja a Malaga csapatát.

    Az Athletic Bilbao jelenleg csak a 13. a tabellán, mindössze három pontra vannak a kieső zónától. Bajnokit legutóbb novemberbe nyertek. Otthon kilenc meccsből hármat nyertek, két döntetlen, és négy vereség mellett. Gólarányuk 10:10, hazai környezetben ez nem túl acélos. Hétközben a kupában voltak érdekeltek, ahol a Malaga vendégeként 0:0-ás döntetlent értek el.

    A Malaga jelenleg a hetedik helyen található, négy pontra vannak az Európa Ligát érő helytől. Idegenben kilenc meccsből négyet nyertek, egy döntetlen, és négy vereség mellett. E mellé 9:13-as gólarány párosul.

    A két csapat szerdán találkozott kupa mérkőzésen, ahol 0:0-ás döntetlen született a Malaga otthonában az első fordulóban. Kaput eltaláló lövés nem volt a meccsen, reméljük ezúttal záporozni fognak majd a találatok. A két csapat ősszel játszott bajnokiján a Malaga 1:0-ra győzött a Bilbao ellen.
    A meccs minden fontos eseményéről beszámolunk Önöknek! Tartsanak velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 69. Jose – 78. Guerra

    Lapok:   9. Camacho (MLG)


    Athletic Bilbao: Ibraizoz – Balenziaga, Laporte, Etxeita, Iraola (C) ( 65' Lopez ) – Rico ( 84' Benat ) , San Jose – Ibai ( 65' Vigueira ), de Marcos, Susaeta – Aduriz
    Cserék: Herrerin – Etxebarria, Gurpegi, Itturaspe, Lopez, Viguera, Williams

    Edző: E. Valverde

    Malaga CF: Kameni (C) – Angleri, Torres, Weligton, Antunes – Camacho, Darder – Castillejo ( 61' Juanmi ) , Alberto ( 72' Amrabat ) , Horta ( 87' Duda ) – Guerra
    Cserék: Ochoa – Amrabat, Duda, Filipenko, Juanmi, Rosales, Tissone

    Edző: J. Garcia

    Játékvezetők: Alfonzo Alvarez