Corona Brasov Wolves – Ferencváros Bp. ESMTK 3:2 (vége) | HSC Csíkszereda – Nové Zámky 2:11 (vége)
vége
HSC Csíkszereda
2:11 (1:4, 1:4, 0:3)
HC MIKRON Nové Zámky
szombat 31.01.2015, 17:00 • Vákár Lajos Műjégpálya, Csíkszereda • MOL Liga
     
    50:52
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    ALBIN PODSTAVEK kevergetett a kapu előtt, a védők nem tudták elvenni tőle a korongot, majd egy szép fonákmozdulattal fölvágta a játékszert a felső sarokba
     
    42:27
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Itt a tizedik vendég gól. TÁBI LUKAS a gólszerző közvetlen közelről egy óriási védelmi hiba után.
     
    42:07
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Egy gólra kerül a tizedik góltól az Érsekújvár. DURCO JURAJ gyönyörű egyéni akciót követően lőtt kapura laposan, a korong pedig becsorgott a hazaiak kapusa mellett.
     
    33:21
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Nyolcadik gólját is megszerzi az Érsekújvár. SISKA MICHAL korcsolyázik be a hazai harmadba, majd két csel után éles szögből kilövi a hosszú sarkat Ilyés mellett.
     
    32:43
    A HSC gólt szerzett!
    MIHÁLY EDE volt eredményes a kapu előtt miután Bíró Mátyás kitűnően vette észre őt egy keresztpasszal. 5 gólos különbségre jön vissza a HSC
     
    28:56
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Szerencsétlen helyzet a HSC-nek. Egy rosszul eltalált lövés kétszer is megpattan, majd JURAJ FAITH elé esik aki közvetlen közelről pofozza be a kapuba.
     
    27:36
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Egy nagy kavarodás után a HSC védői bizonytalankodnak, majd a korong DUBEC MAREK elé kerül, aki belövi azt a takarásban lévő Ilyés mellett.
     
    23:14
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    BRANDIS ROBERT korcsolyázott be a HSC harmadába, éles szögből keményen ellőtte és a korong védhetetlenül vágódott Ilyés kapujába.
     
    18:37
    A HSC gólt szerzett!
    Szépít a harmad végén a HSC, a vendégek védője elesik, ezzel pedig megnyitja SHANE HEFFERNAN útját a kapu fele, aki elfekteti Krajcovicot és az üres kapuba lövi a korongot.
     
    17:22
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Heffernan korongot veszít emberelőnyben, majd egy mintaszerű kontra után PAVEL KOWALCZYK kapásból belövi a korongot Kozuch mellett.
     
    14:19
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Weissmann lőtte telibe a keresztvasat, azonban a korong MIROSLAV STEFANKA elé pattant, aki könnyedén ütte be Kozuch kapujába.
     
    10:28
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Egy szép keresztpasszra PAVEL KOWALCZYK érkezett, megállította a korongot, majd egy szép mozdulattal laposan kilőtte a hosszú sarkat.
     
    07:32
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a vendég csapat. Rögtön miután a HSC kiegészül DUBEC MAREK értékesít közelről egy kipattanó korongot.

    Imre Hunor

    Gólok és gólpasszok: 19. Heffernan (Salonen, Gergő), 33. Mihály (Mátyás) – 8. Dubec (Weismann, Faith), 11. Kowalczyk (Caladi, Stefanka), 15. Stefanka (Weissmann), 18. Kowalczyk (Brandis, Stefanka), 24. Brandis (Baron), 28. Dubec (Frolik, Brandis), 29. Faith, 34. Siska, 43. Durco, 43. Tabi (Stefanka, Hrudik), 51. Podstavek (Stefanka, Caladi)


    HSC Csíkszereda: Ilyés(Kozuch) – Gecse, Nagy, Bíró M., Papp, Bíró O., Salonen, Heffernan, Bíró G., Geréb, Bíró T., Rokaly, Moldován. Edző: Christer Dreberg
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajcovic – Huba, Durco, Frolík, Weissmann, Faith, Kowalczyk, Siska, Podstavek, Stefanka, Dubec, Baron, Hrudik, Brandis, Stefanka, Tabi, Lesko, Kral, Dubec Martin, Klobucnik, Bednarik. Edző: Lubomir Hurtaj

    Játékvezetők: Butucel Mihai, Máthé István, Péter Vilmos, Fehér Imre

    Nézőszám: 400