Budapešť – Dab.Docler 1:2 (vége) | Debreceni HK – DVTK Jegesmedvék 2:1 (vége) | HSC Csíkszereda – Ferencváros Bp. ESMTK 2:4 (vége)
Corona Brasov Wolves – Nové Zámky 5:4 (vége)
vége
Corona Brasov Wolves
5:4 (3:3, 0:0, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
vasárnap 01.02.2015, 18:40 • Brassó • MOL Liga
     
    57:28
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    A gyors gól megvan a vendégeknek. Némi hazai védelmi hiba után a bal oldalon iramodott meg egyedül ERIK CALADI és Polc mellett a hálóba is talált! 5-4!
    Gólpassz: Robert Brandis.
     
    55:23
    A Brassó gólt szerzett!
    Alighanem eldőlt a mérkőzés. Fellazult már többedszer a kockáztató újváriak védelme, a jobb oldalon futott végig az akció és végül FODOR CSANÁD onnan is lőtte ki a rövid sarkot! 5-3!
    Gólpassz: Peter Klouda, Jaroslav Obsut.
     
    48:30
    A Brassó gólt szerzett!
    Hosszasan adogattak előnyben a brassóiak, míg végül középről JAROSLAV OBSUT bombája utat talált a kapuba hosszú idő után! 4-3!
    Gólpassz: Martin Saluga.
     
    15:56
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Polc hatalmas védése után nem szabadult fel a kapu, még egyszer vissza tudtál lőni a vendégek a kapu elé, Hietamaki már a jégen volt, de még éppen nem ért vissza Podstavek lövésénél, amibe ERIK CALADI tette bele az ütőjét, így a pakk a kapus felett hullott a hálóba! 3-3!
    Gólpassz: Albin Podstavek, Ondrej Stefanka.
     
    12:51
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Potyognak a gólok, kérem szépen, az Érsekújvár szépített! Egy jobb oldali belőtt korongot sikerült közelről a kapuba továbbítania ERIK WEISSMANN-nak. Faith lőtte középre. 3-2!
    Gólpassz: Juraj Faith, Peter Huba.
     
    11:56
    A Brassó gólt szerzett!
    Úgy látszik ez nem sikerül a tartalékosan kiálló vendégeknek, ugyanis MIHÁLY ÁRPÁDNAK is sikerül betalálni, ezzel már 2 gólos a hazai vezetés. Assziszt: Péter Zsolt.
     
    10:32
    A Brassó gólt szerzett!
    Klouda centerezése találja meg pontosan a társat, IMECS ATTILÁT, aki ügyesen a hálóba passzol Krajcovic mellett. Ezzel fordít a hazai csapat.
    Gólpassz: Peter Klouda, Richard Filip.
     
    07:18
    A Brassó gólt szerzett!
    Nagyon gyorsan egyenlítenek a hazaiak. Egy jobb oldali beadás után piszkál bele PETRES MAGOR TIVADAR, Krajcovic tehetetlen volt.

    Gólpassz: Fodor Csanád, Martin Saluga.
     
    04:38
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Megszerezte a vezetést a vendég csapat. Weissmann passza után kerül helyzetbe LUKÁS TÁBI és ki is használja az első helyzetet.

    Gólpassz: Erik Weissmann.

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 8. Petres (Fodor, Saluga), 11. Imecs (Klouda, Filip), 12. Mihály (Péter), 49. Obsut (Saluga), 56. Fodor (Klouda, Obsut) – 5. Tábi (Weissmann), 13. Weissmann (Faith, Huba), 16. Caladi (Podstavek, Stefanka), 58. Caladi (Brandis)


    Corona Brasov Wolves: Polc (Béres) – Filip (A), Obsut, Fodor, Saluga, Klouda – Pysarenko (A), Hietemaki, Mihály (C), Virág, Zsók – Imecs, Nagy, Molnár, Petres – Mátyás, János, Bálint, Péter, Márton
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajcovic (Cikánek) – Huba (A), Durco, Frolik, Weissmann, Faith (A) – Král, Siska, Stefanka, Podstavek, Caladi – Baron, Hrudik, Brandis, Dubec (C), Tábi

    Játékvezetők: Lascan Valentin, Gergely Lehel – Siko Levente, Trandafir Mihai