DVTK Jegesmedvék – Corona Brasov Wolves 3:2 (hosszabbítás vége) | Dab.Docler – Nové Zámky 3:2 (vége)
hosszabbítás vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Corona Brasov Wolves
kedd 17.02.2015, 18:30 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    Vége tehát a találkozónak, igazi drámát hozott a szezon első miskolci playoffmeccse, a hazaiak kétszer is hátrányból álltak fel, a kapust is lehozva egyenlítettek a rendes játékidő végén, majd a ráadásban az alapszakasz pontkirálya, Keegan Dansereau tudott elég higgadt maradni, és eldöntötte a párharc első meccsének sorsát.
    Igazi hokiparádé volt tehát, amely holnap folytatódik a párharc második meccsével. A Miskolc ma komoly lélektani előnyt szerzett, de a Brassó is dicséretet érdemel, hiszen rendkívül szervezetten és lelkesen játszva kis híján elvitték az első meccset a Jegesmedvék otthonából. Tartsanak velünk holnap is, amikor folytatódik ez a remek csatát ígérő elődöntő! Mára köszönöm a figyelmet, jó éjszakát kívánok! (21:03:14)
     
    Mérkőzés vége.
     
    65:51
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megszerzi a győztes gólt a Miskolc! Gőz Balázs húzott el a bal szélen, majd középre passzolt, KEEGAN DANSEREAU pedig rávezette Polcra, remek lövőcsellel elfektette a kapust, majd a bal felsőbe emelt fél méterről! 3-2!
     
    65:30
    Zsók tüzel hat méterről, a jobb szélről, Bálizs véd nagyot.
     
    64:18
    Sagert ágyúz a kék vonalról, Polc megint hatalmasat védett
     
    64:00
    Dudas lövésébe Gőz ér bele, Polc véd, majd Dansereau ismételne, de már közbefújnak és a kapus is meg tudja szerezni a korongot.
     
    63:10
    Zsók húzott balról középre, tiszta lövőhelyzetbe került, majd tüzelt, Bálizs egészen elképesztő mozdulattal, lábbal védett, majd el is lökték, a kapu pedig elmozdult, így megáll a játék.
     
    62:34
    Ismét Dudas, majd Boyle lövését kell védenie Polcnak, két újabb bravúrt jegyezhetünk fel a vendégek kapusának.
     
    62:10
    Dudas közelít a kapuhoz jobbról, öt méterről tüzel, Polc véd nagyot.
     
    61:26
    Dansereau bombáját a felső sarokból tornázza ki Polc nagy bravúrral.
     
    60:05
    Négy a négy ellen folytatják a játékot a csapatok, ahogy az a hosszabbításban megszokott.
     
    60:01
    A hosszabbítás elkezdődött.
     
    Másfél perc és folytatódik a meccs!
     
    Vége a rendes játékidőnek, de jön a hosszabbítás! A Brassó a harmad elején újra vezetést szerzett, de elképesztő hajrában, kapusukat is lehozva, kétségbeesetten támadva kiegyenlített a Miskolc kevesebb mint egy perccel a vége előtt, így most megint új meccs kezdődhet! Drámai fordulatokkal tarkított nyitánya ez az elődöntőnek és még mindig nincs vége! Negyedóra szünet következik, aztán folytatódik a mérkőzés, büntetők már nem lesznek, a fiúk addig játszanak, amíg valaki be nem talál a kapuba.
    Tartsanak velünk továbbra is, jön a ráadás!
     
    60:00
    Befejeződött a harmadik harmad.
     
    59:07
    A Miskolc gólt szerzett!
    Egyenlít a Miskolc, ötvenhárom másodperccel a vége előtt! Becze Tihamér teszi kapura a korongot éles szögből, ám az Polcról MATTHEW BOYLE elé pattan, aki középről, másfél méterről bevágja a hálóba! Kapusát lehozva egalizál a hazai csapat, 2-2!!
     
    59:00
    Zsók korongot szerez, egész pályáról lő, de a kapuvasat találja el.
     
    58:49
    Így is történik, hat mezőnyjátékos a Miskolcnál.
     
    58:49
    Cohen gyötri kapura a játékszert, de az ismét Polc kezében köt ki. Időt kér Majoross Gergely. Bálizs már alighanem a kispadon marad.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 40. Tóth (Becze, Metcalfe), 60. Boyle (Becze, Metcalfe), 66. Dansereau (Gőz) – 19. Saluga (Klouda, Imecs), 47. Mihály (Molnár)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Metcalfe, Cohen, Becze – Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau – Vojtkó, Dósa, O'Donnell, Láda B., Nagy – Budai, Szilágyi, Popovics, Roczanov, Miskolczi
    vezetőedző: Majoross Gergely

    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Filip, Obsut, Fodor, Saluga, Klouda – Pysarenko, Hietamaki, Molnár, Mihály, Virág – Imecs, Nagy, Antal, Zsók, Petres – János, Bálint, Péter, Márton
    vezetőedző: Jerry Anderson

    Játékvezetők: Babic, Haszonits – Somos, Pálkövi

    Nézőszám: 1300