DVTK Jegesmedvék – Corona Brasov Wolves 4:2 (vége) | Dab.Docler – Nové Zámky 2:3 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
Corona Brasov Wolves
szerda 18.02.2015, 18:00 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    47:29
    A Brassó gólt szerzett!
    Ha nem is túl gyorsan, de szépít a Brassó! Martin Saluga a jobb szélről hajszálpontosan passzol MIHÁLY ÁRPÁD elé, aki szép testcsellel megtéveszti Bálizst, majd másfél méterről a kapuba lő! 4-2!
     
    26:50
    A Miskolc gólt szerzett!
    Ismét kihasználja az emberelőnyt a Miskolc! MATTHEW BOYLE közeli lövése után már jelez a gólbíró, de a játék még folytatódik, de szinte rögtön utána a miskolci védő bekotorja a korongot a kapuba, ez pedig már érvényes találat! 4-1!
     
    21:32
    A Miskolc gólt szerzett!
    Növeli előnyét a hazai csapat! Gőz Balázs jó passzát közelről HAJÓS ROLAND váltotta gólra! 3-1!
     
    14:43
    A Brassó gólt szerzett!
    Szépít a Brassó! Bár emberelőnyben alig volt helyzetük, ahogy Becze visszatért, jött VIRÁG CSANÁD, aki Mihály Árpád centerezését váltotta gólra közvetlen közelről! 2-1!
     
    06:50
    A Miskolc gólt szerzett!
    Négy másodperc alatt váltotta gólra az emberelőnyt a Miskolc! A bulit követően Zachary Cohen tette kapu elé a pakkot, ahol MATTHEW BOYLE érkezett és három méterről be is vágta a korongot a kapu közepébe!
     
    01:11
    A Miskolc gólt szerzett!
    Máris vezetnek a hazaiak! A vendégek védelme elaludt, TÓTH ADRIÁN egyedül tört ki a támadó harmadban, majd egyedül állt szemben Polccal és remek lövéssel felhúzta a bal felsőbe a pakkot! 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 2. Tóth (Dansereau), 7. Boyle (Cohen), 22. Hajós (Gőz, Tóth), 27. Boyle (Becze, Dudas) – 15. Virág (Mihály, Hietamaki), 48. Mihály (Saluga)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Metcalfe, Cohen, Becze – Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau – Vojtkó, Dósa, Nagy K., Láda B., O'Donnell – Láda P., Popovics, Miskolczi, Fliszár, Roczanov
    vezetőedző: Majoross Gergely

    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Filip, Obsut, Fodor, Saluga, Klouda – Pysarenko, Hietamaki, Molnár, Mihály, Virág – Imecs, Nagy Cs., Petres, Antal, Zsók – János, Bálint, Péter, Márton
    vezetőedző: Jerry Andersson

    Játékvezetők: Németh, Kincses – Soós, Váczi

    Nézőszám: 1200