Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 5:1 (vége)
vége
Fehérvár AV19
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
HC LERAM Orli Znojmo
péntek 27.02.2015, 19:15 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    Egészen pazarra sikerült a záró játékrésznek köszönhetően a mai mérkőzés, ilyen eredményre aligha sokan számítottak! Végig kemény, hajtós volt a játék, sok ütközéssel és néhol a durvaság határát súroló szereléssel, de végül az adok-kapokból a Fehérvár jött ki jobban – sokkal jobban. Az első harmadban Bartalis István góljával szereztünk vezetést, és ezen kívül nem is esett több találat abban a játékrészben. A válaszra egészen a második harmad feléig kellett várni, akkor Tomas egalizált emberelőnyből. Na, a harmadik harmadban aztán felpörögtek az események, 6 kiállítást, és 4(!) fehérvári gólt hozott ez a felvonás! Sorrendben Németh kétszer, majd Banham és Vincze talált a kapuba, ezzel kialakítva a gyönyörű, 5-1-es végeredményt. A hasonló folytatásban bízva én ezzel megköszönöm figyelmüket, a viszontlátásra! (21:49:54)
     
    60:00
    Mérkőzés vége.
     
    59:30
    Fél perc van hátra zúg a csarnok, talpon van mindenki!
     
    58:55
    A Znojmo kiegészült.
     
    58:24
    Négy a négy ellen folytatják a csapatok, miután Sikorcin is kiül kettő percre magas bottal való játékért.
     
    57:07
    Kikerül a korong a vendégek harmadából.
     
    56:55
    Kezd elgurulni a vendégek gyógyszere, Antonin Boruta ütközte le nagyon durván ellenfelét, egyértelmű kettő perc palánkra lökésért.
     
    55:07
    A Volán gólt szerzett!
    Potyognak a gólok, extázisban a közönség!!! Három az egy ellen mehettünk, amit bár nem tankönyvbe illő módon, de VINCZE PÉTER végül gólra váltott, Bartalis passzát követően! 5-1, elképesztő eredmény!!
     
    54:07
    A Volán gólt szerzett!
    Újabb emberelőnyös gólt szerez a Fehérvár AV19! Alaposan megjárattuk a korongot, Sikorcin Kógerhez passzolt, ő pedig keresztbe továbbított FRANK BANHAM felé, aki elemi erővel bombázta a pakkot a jobb alsó sarokba! 4-1, ez most már igencsak meggyőző eredmény!
     
    52:32
    Jakub Grof meglehetősen reklamálta azt, hogy a fehérvári gól előtt elfelejtettek tilost fújni a zebrák, ezt a heves éeszrevételt azonban csak egy két perces büntetéssel tudták jutalmazni.
     
    52:32
    A Volán gólt szerzett!
    Meglehetősen szerencsés találattal növeli előnyét a Fehérvár! Sárpátki passza után NÉMETH ATTILA lőtt kapura, a korong többször is megpattant, majd Holt mögött a hálóba vágódott! 3-1 a Fehérvárnak!
     
    52:06
    Kiegészült a Znojmo.
     
    52:06
    Banham lövését kellett védenie Holtnak!
     
    51:25
    Banham kezéből ütötték ki az ütőt, ez akár testre ütés büntetés is lehetett volna.
     
    51:04
    Les, el kell hagyni a vendég harmadot.
     
    50:37
    Holt véd hatalmas bravúrral!
     
    50:13
    Azonnal feláll a Volán.
     
    50:06
    Fogásért küldik ki az újabb vendég játékost, Jan Lattnert.
     
    49:39
    Nagyon nyom most a Fehérvár, számos helyzetet alakítottunk ki.

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 11. Bartalis (Kovács, Vincze), 48. Németh (Erdély, Ejdepalm), 53. Németh (Sárpátki), 55. Banham (Kóger, Sikorcin), 56. Vincze (Bartalis, Kovács) – 39. Tomas (Pucher, Klimicek)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Orbán, Tokaji, Benk, Sikorcin, Magosi – Wehrs, Szirányi, Kóger, Sarauer (A), Banham (C) – Ejdepalm, Varga, Kovács (A), Bartalis, Vincze – Reiter, Hetényi, Németh, Erdély, Sárpátki
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvatal) – Boruta, Klimicek, Tomas, Podesva, Cip – Pavlikovsky (A), Nemcik, Sedivy, Bartos, Novak – Sova, Grof, Lattner (A), Pucher (C), Fiala – Havel, Baca, Spacek, Klhufek, Jass

    Játékvezetők: Ulrich Erd, Viktor Trilar, Thomas Loicht, Damir Rakovic