Fehérvár AV19 – UPC Vienna Capitals 2:3 (vége)
vége
Fehérvár AV19
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
spusu Vienna Capitals
kedd 10.03.2015, 19:15 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    47:44
    A Volán gólt szerzett!
    Egy gólra zárkózik a Fehérvár!! Kovács indította a jobb szélen BARTALIS ISTVÁNT,a magyar csatár pedig gyönyörűen kilőtte a bal felsőt! 3-2 a vendégek javára, de már lőtávolon belül vannak!
     
    39:21
    A Capitals gólt szerzett!
    Két gólosra növeli előnyét a Bécs! Iberer lövését még védeni tudta Engstrand, a kipattanót viszont PETER MACARTHUR már a hálóba pofozta!
     
    25:42
    A Capitals gólt szerzett!
    Megfordítja a mérkőzést a Capitals! Nödl előretörése után DANNY BOISHOZ passzolt, aki Engstrand kapujába bombázta a korongot!
     
    20:28
    A Capitals gólt szerzett!
    Villámgyorsan kiegyenlít a Bécs a msodik harmad elején! Macarthur lövésbe FLORIAN IBERER ért bele a kapu előtt, és ez becsapta Engstrandot! 1-1
     
    08:54
    A Volán gólt szerzett!
    Megszerzi a vezetést a Fehérvár csapata!!! Már egyre inkább a Volán dominált, beszorítottuk az ellenfelet, és Magosi lövésébe végül a kapu előtt álló NÉMETH ATTILA piszkált bele, a korong pedig a hálóba pattant!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 9. Németh (Magosi), 48. Bartalis (Kovács, Ejdepalm) – 21. Iberer (Macarthur, Foucault), 26. Bois (Nödl, Fraser), 40. Macarthur (Iberer)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Wehrs, Szirányi, Kóger, Sarauer, Banham – Orbán, Boivin, Benk, Sikorcin, Marino – Ejdepalm, Kovács, Varga, Bartalis, Vincze – Tokaji, Hetényi, Németh, Erdély, Magosi

    Vzetőedző: Rob Pallin

    spusu Vienna Capitals: Zaba (Kickert) – Iberer, Carson, Foucault, Macarthur, Ferland – Fraser, Lakos, Magowan, Watkins, Sylvester – Klimbacher, Peter, Nödl, Bois, Rotter – Hackl, Großlercher, Fischer, Schiechl, Hartl

    Vezetőedző: Jim Boni

    Játékvezetők: Ulrich Erd, Ladislav Smetana, Oscar Johnston, Martin Smeibdlo

    Nézőszám: 3485