Fehérvár AV19 – HDD Olimpija Ljubljana 4:0 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HDD Olimpija Ljubljana
szerda 11.03.2015, 19:40 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    58:11
    A Volán gólt szerzett!
    Bebiztosítja győzelmét a Fehérvár egy üres kapura szerzett góllal! Sárpátki Tamás passzolt a bal szélen várakozó MAZZAG DÁNIELHEZ, aki bekorcsolyázott a vendég harmadba, majd könnyedén a kapuba emelte a korongot.
     
    29:15
    A Volán gólt szerzett!
    Gyönyörű támadás végén már három gólos Fehérvár előnye! Nemes indította Kocsis Ferencet, aki végigkorizott a bal szélen, majd a jobbján érkező KORBULY GERGELYHEZ passzolt, aki szépen eltette a korongot Trelc mellett a kapuba!
     
    20:46
    A Volán gólt szerzett!
    A második harmad legelején tovább növeli előnyét a Fehérvár! Vokla Rolnad lőtte el a korongot a kék vonalról, a lövésbe pedig NEMES BENJÁMIN ért bele tökéletesen, így a pakk védhetetlenül zúgott a vendégek kapujába!
     
    18:04
    A Volán gólt szerzett!
    Megtört végül a vendég védelem, megszerzi a vezetést a Fehérvár! Szépen megjárattuk a korongot az emberhátrány után még nem rendeződött vendég védők között, és Hamvai Szilárd passza után KOCSIS FERENC bombázta a korongot Trelc kapujába! 1-0!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 19. Kocsis (Hamvai, Szabó D.), 21. Nemes (Vokla, Hamvai), 30. Korbuly (Kocsis, Nemes), 59. Mazzag (Sárpátki)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Plesz) – Vokla, Korbuly (C), Kocsis, Nemes, Hamvai – Reiter, Szabó D. (A), Pillók, Reisz (A), Sárpátki – Szaller, Lengyel, Mazzag, Szabó P., Varga – Pados, Szakácsi, Balogh, Prácser

    Vezetőedző: Tyler Dietrich

    HDD Olimpija Ljubljana: Trelc (Spreitzer) – Gal (C), Komplosek (A) Ilic, Subic, Madzic, Cepon, Logar, Snoj (A), Sotlar – Batic, Srpcic, Chvatal, Vinec, Rus – Zibelnik, Oblak, Maticic

    Vezetőedző: Ales Burnik

    Játékvezetők: Kincses, Halassy, Márkus, Csibi