Fehérvár AV19 – UPC Vienna Capitals 2:5 (vége)
vége
Fehérvár AV19
2:5 (0:4, 1:0, 1:1)
spusu Vienna Capitals
hétfő 16.03.2015, 19:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
Prematch odds
     
    58:41
    A Capitals gólt szerzett!
    Bebiztosítja győzelmét a Bécs! Rotter kapott jó indítást, majd passzolt a mellette érkező FLORIAN IBERERHEZ, aki belőtte a mindent eldöntő gólt az üresen tátongó fehérvári kapuba!
     
    48:30
    A Volán gólt szerzett!
    Tovább csökkenti hátrányát a Fehérvár emberelőnyben! Sikorcin passzolt Banhamhez, aki a bal szélen álló KEVIN WEHRS-t találta meg remek passzal, a védő pedig bezúdította a második fehérvári gólt!
     
    21:15
    A Volán gólt szerzett!
    És megvan az első fehérvári góóól! Rob Pallin igen lelkesítő beszédet mondhatott a szünetben, rögtön itt a fehérvári szépítés! Banham passza után KÓGER DÁNIEL lövése talált végül utat a vendég kapuba
     
    18:05
    A Capitals gólt szerzett!
    Teljes összeomlás fehérvári oldalon, ez már közel kiütés. Carson tette le a korongot FLORIAN IBERER felé, ő pedig elemi erővel bombázott a hazai kapuba! Sajnos a védelem ennél a gólnál se tudta igazán, hogy hanyadikán van 1-je, mintha fejben nem lennénk itt 100%-osan.
     
    14:41
    A Capitals gólt szerzett!
    Ahogy kiegészült a Bécs, már meg is szerzik újabb góljukat! Nödl indítása Rottert találta meg a bal szélen, aki meglódult, a lövése lepattant Rajnáról, az érkező MATT WATKINS viszont beütötte a kipattanót!
     
    12:05
    A Capitals gólt szerzett!
    Továbbnöveli előnyét a Bécs! Ide-oda pattogott a korong Rotter lövése után, és végül KENNY MAGOWAN ütötte be a második vendég gólt!
     
    04:26
    A Capitals gólt szerzett!
    A vendégek szerzik meg a lélektanilag oly fontos első gólt! Magowan passza után RAFAEL ROTTER tört a kapura, és lőtte a korongot a hosszú felsőbe!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 22. Kóger (Banham), 49. Wehrs (Banham, Sikorcin) – 5. Rotter (Magowan), 13. Magowan (Rotter, Watkins), 15. Watkins (Rotter, Nödl), 19. Iberer (Carson, Rotter), 59. Iberer (Rotter)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Ejdepalm, Varga, Kovács (A), Bartalis, Vincze – Orbán, Boivin, Benk, Sikorcin, Marino – Wehrs, Szirányi, Kóger, Sarauer (A), Banham (C) – Tokaji, Hetényi, Németh, Erdély, Magosi

    Vezetőedző: Rob Pallin

    spusu Vienna Capitals: Zaba (Kickert) – Iberer, Carson, Magowan, Watkins (A), Rotter – Fraser, Lakos, Puschnik, Schiechl, Hartl – Klimbacher (A), Peter, Ferland (C), Macarthur, Foucault – Hackl, Großlercher, Nödl, Bois, Fischer

    Vezetőedző: Jim Boni