Magyarország – Ausztria 3:2 (vége)
vége
Magyarország
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Ausztria
péntek 10.04.2015, 19:00 • Tüskecsarnok, Budapest • Felkészülési mérkőzés
Prematch odds
     
    47:38
    Ausztria gólt szerzett!


    Kicsit leült a játék az elmúlt percekben, és ebből nem jöttünk ki jól, az osztrákok némileg váratlanul góllal fejeznek be egy akciót, ráadásul emberhátrányban!. SCHUMNIG lő Bálizs hálójába.
     
    37:49
    Magyarország gólt szerzett!!


    GÓÓÓL!! Gyorsan élünk az emberelőnnyel! Sofron lő távolról, a kapu előtt remekül érkező KÓGER pedig beleteszi az ütőjét a lövésbe, a korong pedig az osztrák kapuban köt ki! Újra kétgólos a mieink előnye!
     
    22:21
    Ausztria gólt szerzett!


    Gyorsan élnek az emberelőnnyel a vendégek, Ganahl kapja a korongot a magyar kapu jobb oldalán, majd visszafordul vele, és a Bálizs melletti résen fordulásból a hálóba helyez. Ezzel a magyar válogatott kiegészül.
     
    10:35
    Magyarország gólt szerzett!!


    GÓÓÓÓL!!! Kettővel vezetünk! Végletekig kijátszottuk az emberelőnyt, majd FRANK BANHAM középről szép lövést eresztett meg, ami Starkbaum hálójában kötött ki! Megvan a kanadai-magyar első válogatott gólja!
     
    09:18
    Magyarország gólt szerzett!!


    GÓÓL!!! A magyar válogatott az elmúlt percben beszorította az osztrákokat, és a nyomás végül góllá érett! BARTALIS ISTVÁN vágja be közelről a Starkbaumról kipattanó korongot! Megvan a vezetés!

    bayernfan

    Gólok és gólpasszok: 10. Bartalis (Pozsgai, Hári), 11. Banham (Sofron, Sarauer), 38. Kóger (Sofron, Banham) – 23. Ganahl (Herburger, Lebler), 48. Schumnig (Geier, Hundertpfund)


    Magyarország: Bálizs (Hetényi) – Reiter A., Orbán, Hári J., Bartalis, Kovács Cs. – Varga A-, Mestyán, Sofron, Sarauer, Kóger – Szirányi B-, Metcalfe, Magosi B., Benk, Nagy K. – Gröschl, Berta, Sebők, Erdély, Banham – Pozsgai, Azari.Szövetségi kapitány: Rich Chernomaz
    Ausztria: Starkbaum (Swette) – Lembacher, Lindner, Lebler, Ganahl, Herburger – Hundertpfund, Schumnig, Wukovits, Petrik, Woger – Mitterdorfer, Kirschlager, Geier, Richter, Huber – Reinthaler, Bachler, Cirtek, Nageler, Spannring – Fechtig. Megbízott szövetségi kapitány: Dieter Kalt

    Játékvezetők: Haszonits Miklós, Babic Vladimir – Pálkövi Botond, Németh Márton

    Nézőszám: 2498