Kazahsztán – Magyarország 6:5 (vége)
vége
Kazahsztán
6:5 (2:3, 1:1, 3:1)
Magyarország
kedd 14.04.2015, 16:30 • Debreceni Jégcsarnok • U18 Div. I/A Férfi VB
     
    58:59
    Magyarország gólt szerzett!!
    Van még remény! Felálltunk mintaszerűen, STIPSICZ BENCE távoli lövésébe pedig az egyik védő szúrt bele, így csapta be Kutkót a bomba. Gólpassz: Török Viktor. Kiss Bence visszajött a kapuba.
     
    48:26
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Nem jön a kazah emberelőny sajnos... Hat mezőnyjátékossal a jégen gólt szerez Kazahsztán. DMITRI DEMYANOV egyéni akciója végén szerez szép gólt.
     
    47:06
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Nem bírtuk a nyomást. Kiselyov ment el szépen a jobb szélen, centerezését pedig DMITRI DEMYANOV váltotta gólra. Gólpassz: Alexei Kiselyov és Maxim Smolyakov. Először vezet Kazahsztán.
     
    45:54
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Megint egyenlít Kazahsztán! ALEXANDER BORISEVICH fejezte be a nagy nyomás után kialakult ziccert, miután szép passzt kapott Kiril Panyukovtól.
     
    29:59
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Szinte azonnal válaszol Kazahsztán! DMITRI MAKEYEV és Kiril Panyukov kevergettek a magyar kapu előtt, végül utóbbi remek passzát közvetlen közelről előbbi váltotta gólra.
     
    29:39
    Magyarország gólt szerzett!!
    Ami nem ment előnyből, az megy akcióból! Újra két góllal vezetünk! Elsőre még megúszták a kazahok a kapujuk előtt kialakult helyzetet, de Simotics távoli lövésébe KISS ZSOMBOR szúrt bele, amit így nem tudott védeni Kutko. Gólpassz: Simotics Ferenc, Török Viktor.
     
    15:23
    Magyarország gólt szerzett!!
    Megint nálunk az előny!!!! Elhoztuk a bulit, és SZITA DONÁT szinte azonnal ellőtte a pakkot, ami Ustinovich kapujában kötött ki. Gólpassz: Gáspár Máté.
     
    13:10
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Egyenlít Kazahsztán! Újabb védelmi hiba a mieinktől. Hiába jött vissza Kiss Zsombor a büntetőpadról, még nem találtuk meg a helyünket, DMITRI DEMYANOV teljesen üresen maradt a kapunk előtt, Kiss Bencének esélye nem volt. Gólpassz: Alexander Melikhov, Ilya Solodovnikov.
     
    10:36
    Kazahsztán gólt szerzett!
    Szépít Kazahsztán! Nem voltunk elég határozottak a saját kapunk előtt, és MAXIM SMOLYAKOV valahogy begyötörte a korongot a kapunkba. Néhányan megkérdőjelezték, de innen, ahol ülök, tisztán lehetett látni, hogy átcsúszott a gólvonalon a korong. Gólpassz: Maxim Pavlov, Alexei Kiselyov.
     
    08:08
    Magyarország gólt szerzett!!
    Újabb magyar góóóóól! Kihasználjuk az emberelőnyt. A buli után bent tartottuk a harmadban a pakkot, és a kapu előtt TÖRÖK VIKTOR volt jókor, jó helyen. Gólpassz: Garat Zsombor, Kiss Patrik.
     
    07:15
    Magyarország gólt szerzett!!
    Vezetünk!!!!! Nyomás alá helyeztük a kazah csapatot, másodpercekig adogattunk a harmadukban, amikor majdnem megszerezték a korongot, de HORVÁTH BÁLINT remek helyen szerezte vissza a pakkot, és kilőtte a jobb felsőt!

    Zoltán Horváth

    Gólok és gólpasszok: 11. Smolyakov (Pavlov, Kiselyov), 14. Demyanov (Melikhov, Solodovnikov), 30. Makeyev (Panyukov), 46. Borisevich (Panyukov), 48. Demyanov (Kiselyov, Smolyakov), 49. Demyanov – 8. Horváth, 9. Török (Garat, Kiss), 16. Szita (Gáspár), 30. Kiss (Simotics, Török), 59. Stipsicz (Török)


    Kazahsztán: Ustinovich (Kutko) – Medvedev (C), Tanimov (A), Borisevich, Makeyev, Panyukov – Bykov, Polokhov, Borovikov, Parkhomenko, Aidash – Lazarev, Tokarev, Solodovnikov, Demyanov, Melikhov – Marzhikpayev (A), Dzhangazinov, Kiselyov, Pavlov, Smolyakov

    Szövetségi kapitány: Alexander Linyov

    Magyarország: Kiss B. (Bors) – Sándor, Stipsicz (C), Vizi (A), Horváth B., Sági – Garat, Szabó D., Török, Kiss Zs., Gáspár – Simotics, Szlama, Szabad K.(A), Kiss P., Péter A. – Tóth G., Sarcia, Szita, Nagy Á., Bugár

    Szövetségi kapitány: Glen Williamson

    Játékvezetők: Przemyslaw Kepa – Artem Korepanov, Yakov Palei

    Nézőszám: 250