Cordoba – Barcelona 0:8 (vége) | Atlético Madrid – Athletic Bilbao 0:0 (vége) | Sevilla – Real Madrid 2:3 (vége)
La Coruňa – Villarreal 1:1 (vége)
vége
Sevilla FC
2:3 (1:2)
Real Madrid
szombat 02.05.2015, 20:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Primera División
Prematch odds
     
    Parádés meccset hozott össze a két csapat.

    Az első félidő elejét megnyomta a Sevilla, de végül nem ők szerezték az első gólt, gólokat, hanem Ronaldo, aki két perc alatt kettőt vágott be Rico kapujába! Már ellehetett könyvelni a Real két gólos előnyét, amikor Ramos buktatott, a tizenegyest Bacca értékesítette!

    A második félidőben is szenzációs volt az iram, Ronaldo második gólját fejelte, ezzel mesterhármast jegyzett. Erre még volt válasza a hazaiaknak, Iborra visszahozta a meccsbe egy gyönyörű akció végén a Sevillát. A végén még voltak egyenlítési esélyei a hazaiaknak, amiket Casillas rendre hatástalanított. Ezzel elszenvedte a Sevilla első vereségét otthon, a Real pedig ismét két pontra zárkózott fel a Barcelonara!

    A végeredmény tehát Sevilla – Real Madrid 2:3, köszönjük figyelmüket! (21:55:30)
     
    90+3
    Vidal kap sárga lapot sportszerűtlenség miatt.
     
    90+1
    Carrico kap sárga lapot Ronaldo buktatásáért.
     
    88
    Marcelo helyére Arbeloa érkezett.
     
    87
    Tremoulinas kap sárgát Rodriguez buktatása miatt.
     
    85
    Ez valami hihetetlen ami kimaradt! Nem lehet szavakba önteni, Gameiro két méterről tüzel, Casillasról kijön, ide-oda pattan, majd Suarez lövése a jobb alsótól néhány centire csorog ki, de még beleértek. Szöglet!
     
    84
    Isco helyére Illarramendi érkezett a hajrára.
     
    83
    Kroos húsz méteres lövését Rico védi, ez bizony beakadt volna a bal sarokba!
    Vicente IBORRA - 2:3
     
    79
    A Sevilla gólt szerzett!

    VICENTE IBORRA egy perccel beállása után gólt szerez. Az ellenfél bal oldalán találtak rést, majd Vidal lapos paszára érkezik Iborra, aki a jobb alsóba bombázott. 2:3, még mindig nincs vége!
     
    78
    Krychowiak helyére Iborra érkezett.
     
    78
    Bacca helyére érkezik Gameiro.
     
    70
    Suarez érkezett Figueiras helyére.
    Cristiano RONALDO - 1:3
     
    69
    Real Madrid gólt szerzett!

    Bale beállása után két perccel gólpasszt adott CRISTIANO RONALDO számára, aki mesterhármast jegyzett. A beadásra érkezik a portugál a hosszú saroknál, majd visszafejelte a bal sarokba, hajszálpontos fejes. 1:3, nagy lépés a győzelem felé!
     
    67
    Reyes kap sárgát, amiért elkaszálta ellenfele lábát.
     
    66
    Bale érkezett Hernandez helyére!
     
    66
    Kroos lövése éppen hogy elsuhant a bal sarok fölött!
     
    51
    Tremoulinast buktatja Carvajal, sárga lap!
     
    50
    Kroos lövése centikkel suhant el a jobb sarok mellett!
     
    49
    A beadásra Mbia érkezett, fejese hajszállal megy a jobb sarok mellé!
     
    Remek a mérkőzés, több helyzet is adódott, és három gólt láttunk. A 36. illetve a 38. percben is betalált Ronaldo, ezzel picit elcsendesült az Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, de a félidő végén Ramos buktatott, és Bacca értékesítette a büntetőt, és ezt követően majd felrobbant a stadion! A Barca ellen is 0:2-ről lett 2:2, most is jó úton vannak ,hogy pontot, pontokat mentsen a csapat, de az előny még a Realnál, akik lőhettek volna akár négyet is! Izgalmakban nem lesz hiány, tartsanak velünk!
    Carlos BACCA - 1:2
     
    45+2
    A Sevilla gólt szerzett!

    CARLOS BACCA a kapu bal sarkába lőtt, Casillas jobbra ment. 1:2.
    Sárga lap
     
    45+1
    Ramos buktatta Vidalt, egyértelmű tizenegyes, plusz sárga lap!
     
    45
    Egy lágy emelés a védők mögé, majd egy óriási Varane blokk! Majdnem ott volt a szépítő találat!
    Cristiano RONALDO - 0:2
     
    38
    Real Madrid gólt szerzett!

    Egy perc alatt duplázik CRISTIANO RONALDO. A beaást megcsúsztatja Chicharito, Ronaldo érkezett, aki elteszi Rico mellett a labdát. 0:2.
    Cristiano RONALDO - 0:1
     
    36
    Real Madrid gólt szerzett!

    A bal oldalról érkező beadásra remekül érkezett CRISTIANO RONALDO, magasra ugrott, majd a kapus mellett elfejelte a labdát. 0:1 a Real Madridnak! Ez a gól biztosan jót tesz a meccsnek, ami amúgy is nagyon izgalmas volt, hát majd most!
     
    15
    Reyes lépett ki a leshatárról, ziccerbe került, de Casillasban elakadt a játékszer, majd Varane szabadit fel!
     
    9
    Marcelo óriási labdát adott Ronaldonak, aki két méterről belerúgja Rico kapusba! Majdnem ott volt a gól!
     
    A Primera Division 35. fordulójában a Sevilla fogadja a Real Madridot, igazi csemege lesz ez a futballt kedvelők számára.

    A Sevilla jelenleg az ötödik helyen tartózkodik, egy pontra van a BL indulást érő helytől. Hazai környezetben egyedüliként veretlenek! Tizenhét meccsből tizenkét győzelem, öt döntetlen a mérleg. Hazai gólarányuk 34:9. Nem győzni járnak tehát a csapatok az otthonukba. Idén tizennégy meccsükből tizenkettőt megnyertek, csupán a Barca, és az Atletico hozott el innen egy pontot.

    A Real Madrid jelenleg a második, két pontra van a Barca együttesétől. Idegenben tizenhét meccsből tizenkét győzelem, és öt vereség a mérleg. Utóbbi azért picit szokatlanul sok a csapat nívóját tekintve. Nincsenek rossz formában, viszont sok a sérült, köztük Bale, Modric, és Benzema sem bevethető. Emellett azért fontos, hogy jövőhét a Juventus ellen játszanak BL elődöntőt kedden, tehát erre is figyelniük kell a stábtagoknak, hogy kellően frissek maradjanak. Emellett viszont fontos ez a meccs is, hiszen már csak négy forduló van hátra, és nem veszhetnek több pontot, mert akkor szinte biztos, hogy nem nyernek bajnokságot. A Barca ebben a fordulóban a biztos kieső Cordoba ellen küzd meg, és szinte borítékolható, hogy megnyerik azt a meccset.

    A két csapat őszi meccsén 2:1-re nyert a Real Madrid, nem volt tehát fölényes a győzelem, ráadásul ezen a meccsen a lövések száma 14:15 volt. A két csapat legutóbbi Sevillában játszott mérkőzésén a hazaiak nyertek 2:1-re, legutóbb a Real 2011-ben győzött itt, ekkor 6:2-re sikerült nyerniük. Reméljük remek meccset hoznak össze a csapatok, tartsanak velünk!

    SportLackó93

    Gólok: 45+2. Bacca (bünt.), 79. Iborra – 36. Ronaldo, 38. Ronaldo, 69. Ronaldo

    Lapok:   67. J. Reyes (SEV), 87. Trémoulinas (SEV), 90+1. Carriço (SEV), 90+3. Vidal (SEV) – 45+1. Ramos (REA), 51. Carvajal (REA)


    Sevilla FC: S. Rico – Figueiras (70. Den. Suárez), Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak (78. Iborra), Mbia – Vidal, Banega, J. Reyes – Bacca (78. Gameiro).
    Cserék: Soria – F. Navarro, Gameiro, Iborra, Den. Suárez, Vitolo, Coke.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo (88. Arbeloa) – Rodríguez, Ramos, Kroos, Isco (84. Illarramendi) – Ronaldo, Hernández (66. Bale).
    Cserék: Navas – Coentrão, Bale, Arbeloa, N. Fernández, Jesé, Illarramendi.

    Játékvezetők: José Luis Gonzalez