34:20
(18:12)
vége
> >
Kicsit döcögősen indult a mérkőzés a hazaiaknak, a Siófok nagyon jól tartotta a lépést a címvédővel, 9:8-ra még vezettek is a 19. percben, ezután ritmust váltott a Győr, többet hibáztak a vendégek, jött egy kiállítás is, elhúztak a hazaiak. A szünetben hat góllal vezetett a Győr, és a második félidőben a kicsit elfáradó Siófok már nem tudott egyenrangú ellenfele lenni a címvédőnek, akik fölényes győzelemmel hangoltak az FTC elleni rangadóra, de a játékuknak még sokat kell javulnia, ha győzni szeretnének szerdán.
32:19
(15:5)
vége
> >
A várakozásnak megfelelően a Ferencváros könnyed és sima győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár ellen, Tomoriéknak az is belefért, hogy a második félidőben már kicsit kiengedtek.
A mérkőzés elején percekig nem született gól, majd az ötödik perc végén Cifra beállóból elkezdte a gólgyártást. Ezt követően aztán beindult az a bizonyos ferencvárosi úthenger, a különbség folyamatosan nőtt a két csapat között.
Az első játékrészben a hazaiak védekezésben kimagaslót nyújtottak, különösen középen Szucsánszki és Tomori védőmunkáját dicsérhetjük. Az első félidőt tízgólos előnnyel zárta a fővárosi csapat, így csak az maradt a kérdés, hogy a végén mennyi lesz közte.
A fordulást követően a hazaiak kiengedése miatt az Óvár három góllal indított, közelebb viszont Tóth Gabiék már nem tudtak kerülni.
A hazaiaknál leginkább Pena játszott elemében, illetve Cifra beállóból megbízhatóan szállította a gólokat. A második félidőben Lukács jobb szélső játéka színesítette a Ferencváros játékát.
Az Óvár a hazai kemény védekezéssel szemben legtöbbször tanácstalan volt, a távoli lövések pedig sokszor célt tévesztettek. Tóth Gabi önmagához képest a mai napot haloványabb teljesítményt nyújtott, a második félidőben leginkább Frankovic tartotta a lelket a vendégekben.
Köszönöm a figyelmet!