27:26
(14:14)
vége
> >
Nagyon kiélezett és színvonalas összecsapáson végül a rutin döntött a Dunaújváros javára, de a Fehérvár egyáltalán nem érdemelt vereséget. Rengeteget számított Oguntoye feljavuló teljesítménye a kapuban, valamint Triscsuk a második félidőben sokat tett hozzá.

Fehérvári részről a gyors, lendületes játék során becsúsztak hibák, de alapvetően a hiányzók ellenére is szép játékot láthattunk a vesztes csapattól is. Az első félidőben Csáki, a másodikban Herr Anita játszott kiemelkedően, de a végjátékban nem is hoztak jó döntéseket és a játékvezetői ítéletek az utolsó percben oda-vissza borzolták a kedélyeket (bár előtte véleményem szerint nem vezették rosszul a meccset). A DKKA egy oldalbedobást, a Fehérvár egy elmaradt hetest kérhet számon az utolsó másodpercekben.

Mindent egybevetve nem bánta meg, aki kilátogatott erre a mérkőzésre. Most pedig 12 órától kezdődik a Vác-Siófok találkozó, tartsanak akkor is velünk!

DKKA – FKC: 27-26!
Köszönöm a figyelmet!
----
20:18
(10:10)
vége
> >
Mind a Siófok, mind a Vác részéről bizonyára sokat jelent a felkészülés szempontjából ez a mérkőzés, kijöttek a hibák, amiket lehet majd javítani. A Siófoknál érződött, hogy a hiányzókkal erősebbek lennének és még egyelőre sok volt a technikai hiba. Ugyanakkor a Vácnál Soós Viktória egy percet sem játszott, vele bizonyára erősebb lesz a házigazda együttes is.

Mindkét csapat az első hatba várható a játékosállomány alapján, a váciak igazolásai úgy tűnik beválnak, bár egyelőre sok a hiba a játékban. Mindenképpen jónak tűnik az irány, ami felé haladnak, de igazán a szeptembertől kezdődő bajnokság számít. Ezzel a győzelemmel pedig a Vác nagy lépést tett afelé, hogy esetleg megnyerje az Ipress Kupát. A Siófok pedig a bajnokságra valószínűleg sokkal jobban összeáll, bárkire veszélyesek lehetnek.

Folytatás 16:30-tól, tartsanak akkor is velünk!

Vác – Siófok: 20-18!
Köszönöm a figyelmet!
----
20:25
(7:12)
vége
> >
Két kiváló edzői húzással nyerte meg ezt a mérkőzést ilyen könnyedén a Dunaújváros, az eredmény nem is tükrözi hűen a meccs lefolyását. A Vác semmit nem tudott kezdeni Mátéfi Eszterék nyitott, kőkemény védekezésével, valamint a folyamatos gyors indításoknál a hazaiak egyszerűen nem értek vissza a szélsőkkel.

Ezzel a két húzással a Dunaújváros számtalan könnyed gólt szerzett. Azari ötször, Hajtai háromszor, Vincze négyszer köszönt be, ez 12 gól... Oguntoye is jól védett, de a Vác elég sokszor még lövésig sem jutott el, rengeteg volt a hiba. A túloldalon Bíró Blanka kiválóan védett (rajta kívül Jovetic játszott még kiemelkedően a hazaiaktól), ez azonban csak arra volt jó, hogy a Vác megússza a tíz gól feletti vereséget. A végén már a cserecsapat játszott az Újvárosnál, ekkor lőtte a Vác a góljai felét (az utolsó 15 percben). Csalódás a hazai szurkolóknak, ugyanakkor az Újváros nagy lépést tett a torna megnyerése felé.

Maradjanak velünk, mert 18:30-tól kezdődik a Siófok – Fehérvár ütközet, az is nagy csatának ígérkezik!

Vác – Dunaújváros: 20-25!
Köszönöm a figyelmet!
----
23:26
(13:13)
vége
> >
A Siófok a jelek szerint jobban megszenvedi a sérültek hiányát, így kettőből kétszer szenved vereséget a mai napon. A játékban voltak felvillanások, de sokat kell javulnia még a Balaton-parti együttesnek. Ezzel el is dőlt, hogy egészen biztosan nem lehetnek már elsők az Ipress Kupán, nagyon a Dunaújvárosnak áll a zászló.

Elghaoui kilenc góljával kitűnt a mezőnyből, bár ebből hetet az első félidőben szerzett. Rajta kívül Erdősi Ildikó termelt szépen öt góljával. A túloldalon Tápai Szabina mellé Herr Anita nőtt fel a második félidőben, de fontos gólokat lőtt Májer Krisztina is. Szendrey és Szalamaha is igen jól védett, összességében megérdemelt a Fehérvár győzelme. A holnapi két összecsapáson dől el a végső sorrend, 15:30-kor folytatódik az Ipress Kupa, tartsanak akkor is velünk!

Siófok – Fehérvár: 23-26!
Köszönöm a figyelmet!
----