Chelsea F.C. – Aston Villa FC 2:1 (vége)
vége
Chelsea Football Club
2:1 (1:1)
Aston Villa FC
szerda 21.08.2013, 20:45 • Stamford Bridge • Barclays Premier League
     
    73
    Chelsea gólt szerzett!!
    BRANISLAV IVANOVIC góljával vezet a Chelsea. Jobbbról érkezett a szabadrúgás, amit Lampard ívelt be, Ivanovic pontosan érkezett középen, és fejjel a vendégek kapujának bal sarkába fejelt.
     
    45+3
    Az Aston Villa gólt szerzett!
    CHRISTIAN BENTEKE a félidő utolsó támadásából kiegyenlít. Agbonlahor a bal oldalról rúgta be a labdát, Benteke átvette majd a tizenhatoson belül ballal azonnal kapura tette. A labda a jobb sarokba csapódott, Cech hiába nyújtózkodott nem érte már el.
     
    6
    Chelsea gólt szerzett!!
    MANUEL LUNA öngóljával már a mérkőzés elején vezetést szerzett a hazai csapat. Oscar passzolta ki balra a labdát Hazardnak, aki a vendégek tizenhatosán belül tolt rajta néhányat, majd kapura rúgta a labdát. Guzan csapattársára, a felé rohanó Lunara ütötte a labdát, akiről a kapuba pattant a labda.

    Teleki Péter

    Gólok: 6. Luna (öngól), 73. Ivanovic – 45+3. Benteke

    Lapok:   70. Ivanovic (CFC) – 64. Ahmadi (ASV), 71. Westwoodt (ASV), 74. Benteke (ASV), 90+4. Guzan (ASV)


    Chelsea Football Club: Čech – Ivanović, Terry, Cahill, Cole – Hazard, Ramires, Oscar (84. Ginkel), Mata (65. Schürrle), Lampard – Ba (65. Lukaku)
    Aston Villa FC: Guzan – Vlaar, Lowton, Luna, Clark (42. Okore) – Delph, Westwood, El Ahmadi (82. Tonev) – Agbonlahor, Benteke, Weimann

    Játékvezetők: Friend ─ Beswick, Collin