SD Eibar – Sevilla 1:3 (vége) | Real Madrid – UD Almería 3:0 (vége) | Real Club Celta de Vigo – Málaga CF 1:0 (vége)
Elche CF – La Coruňa 4:0 (vége) | Villarreal – Atlético Madrid 0:1 (vége)
vége
Elche CF
4:0 (2:0)
Deportivo La Coruňa
szerda 29.04.2015, 22:00 • Estadio Manuel Martínez Valero, Elche • Primera División
Prematch odds
     
    90+1
    Az Elche gólt szerzett!


    Itt a kegyelemdöfés! A szögletből indult az Elche kontrája, a csereként beállt, friss Rodrigues húsz méterre a saját kapujától szerzi meg a labdát, majd villámgyors, hetvenméteres szóló végén laposan Fabri mellett a kapu közepébe lő.
     
    88
    Kihasználja utolsó cseréjét is az Elche. Fajr lennmarad, és nem is folytatja, Coro érkezik a helyére.
     
    87
    Nagy szépítési esélyt szalaszt el a Deportivo! Toche cselezi magát tisztára a jobb oldalon, majd jobbról laposan lő, Tyton azonban bravúrral leér a labdáért, a kipattanót pedig Suarez eltakarítja.
     
    85
    Suarez brutális belépővel tarolja le ellenfelét, sárga lapot kap érte. Depor-szabadrúgás a tizenhatos magasságából, balról.
     
    84
    Második cseréjét is kihasználja az Elche, nyilvánvalóan időhúzás céljából.
    Fabri
     
    79
    Tüzijáték a vendégek kapujánál! Suarez viharzik el a jobb oldalon egy remek indítással, becsapja védőjét, egyedül tör be a tizenhatosra, tizenegyről lő, de a kivetődő Fabrin felperdül a labda. A bal oldalon érkező Jonathas elé kerül, aki a túloldalra villámgyorsan átérő Fabriba lő egy igazítás után. Meglehetett volna az újabb Elche-gól!
     
    71
    Megint a vendégek veszélyeztetnek, Luisinho ível balról középre, a lecsúszott beadás azonban egyenesen a léc alá tart, Tyton tanítani valóan gyönyörű mozdulattal úszik a levegőben, és üti ki a mögé, a kapuba hullani készülő labdát. Szép jelenet volt!
     
    69
    A hazaiaknál pedig González a pályán, a sok rúgást elszenvedő Niguez helyén.
     
    68
    Cserék sokasága: a vendégek kihasználják utolsó változtatási lehetőségüket is. A nagyon aktív, de gólképtelen Cavaleiro helyén Toché a pályán.
     
    64
    Második cseréjüket is kihasználják a vendégek. Lucas helyén Farina a pályán.
     
    54
    Itt az első csere, a portugál Salomao a pályán.
    Mario PAŠALIĆ - 3:0
     
    54
    Az Elche gólt szerzett!


    Hihetetlen! Már éppen kezdene veszélyessé válni a Deportivo, amikor egy újabb hazai gól pontot tesz a meccs végére. Jonathas kap gyönyörű indítást laposan jobbról Suareztől, tizenegy méterről laposan lő, de a kapujából kivetődő Fabri óriásit véd, a felperdülő labda azonban a kapu felé száll, a második hullámban érkező PASALIC pedig egy védővel a nyakában is közvetlen közelről a hálóba pofozza a játékszert. Eldőlt!
     
    49
    Óriási szépítési esély marad ki! Cavaleiro indítja gyönyörűen a bal oldalon kilépő Luisinhót, aki betör a tizenhatoson belülre, majd lágyan középre ível, Riera pedig senkitől sem zavartatva emelkedik, és tíz méterről fejel, a labda azonban centikkel a kapu bal oldala mellé pattan!
     
    43
    Megint a jobb oldalon indulna meg az Elche, de Luisinho távolról brutálisan csúszik rá a labdát átvenni készülő Rodriguez lábára. Meg is kapja a sárga lapot, hazai szabadrúgás a térfél közepéről, jobbról.
     
    38
    A remekül játszó Lombán gyönyörűen tekeri rá a szabadrúgást, a hosszú felé tartó labda azonban centikkel mellé száll. Fabrinak esélye sem lett volna...
     
    37
    A villámgyors kontrából veszélyes helyzet alakulna ki, a tizenhatos előterében azonban Lopo betonfalként állja ellenfele útját. Sárga lap a jutalma, és szabadrúgás 18 méterre a Depor kapujától, balról.
     
    35
    Könnyen lehetne háromgólos a hazai előny! A beívelt szabadrúgásra a második gól szerzője, Lombán érkezik mintaszerűen, és fejel a kapu jobb oldala felé, Fabri azonban odaér, és magabiztosan megfogja a labdát.
    David LOMBÁN - 2:0
     
    20
    Az Elche gólt szerzett!


    Gól! Megduplázza előnyét az Elche! Fabri kapus elvetődik jobbra, David LOMBÁN pedig higgadtan, laposan a kapu közepébe helyezi a büntetőt!
    Büntetőt
     
    19
    Tizenegyeshez jut az Elche! A szabadrúgás ívelve érkezik a kapu elé, ahol Riera lerántja ellenfelét! A játékvezető azonnal a sípjába fúj, és a tizenegyespontra mutat!
    JONATHAS - 1:0
     
    6
    Az Elche gólt szerzett!


    Nem kellett sok az Elchének, hogy megszerezzék a vezetést. Suarez húzott el gyönyörűen a jobb szélen egy megkerülős csellel, belépett a tizenhatoson belülre, még egy védőt hintába ültetett, majd a rövid oldalon érkező JONATHAS elé tálalt, aki közvetlen közelről könnyedén helyezett a hálóba. A vendégvédők szó szerint csak nyomozták a labdát, nagyszerű akció volt!

    bayernfan

    Gólok: 6. Jonathas, 20. Lombán (bünt.), 54. Pašalić, 90+1. G. Rodrigues

    Lapok:   85. Dam. Suárez (ELC) – 37. Lopo (DEP), 43. Luisinho (DEP)


    Elche CF: Tytoń – Dam. Suárez, Roco, Lombán, Cisma – Mosquera, Pašalić – Ñíguez (69. Adrián González), Fajr (88. Coro), Víctor (84. G. Rodrigues) – Jonathas.
    Cserék: M. Herrera – Adrián González, C. Herrera, Coro, G. Rodrigues, Pelegrín, Giménez Candela.

    Deportivo La Coruňa: Fabri – Moreno Juanfran, Lopo, Sidnei, Luisinho – Bergantiños, Borges – Lucas (64. Fariña), Domínguez (54. Salomão), Cavaleiro (68. Toché) – Riera.
    Cserék: Lux – Insua, Rodríguez, Laure, Salomão, Toché, Fariña.

    Játékvezetők: Alfonso Alvarez