27:40
(10:19)
vége
> >
Őrült találkozó lett belőle a végére. Már az első játékrészben is huszonkilenc gólt láthattunk, de a második félidő ezt jócskán megfejelte és végül 67 gólnak (!) tapsolhattak a szurkolók! Az őszi bajnoki fordulóban jócskán megnehezítette a Győr dolgát a Siófok, ma azonban nem tudta. Kettős érzések lehetnek a siófokiakban most. Egyrészt ebben a bajnokságban még egy csapat sem tudott 27 gólt dobni a BL címvédőjének, másrészt azonban 40 gólt senkinek sem tudott eddig lőni a Győr idén.

A védekezések mindkét oldalon erősen szellősek voltak, a Győr azonban kiváló támadójátékkal kompenzálta ezt úgy, hogy Görbicz nevezve sem volt, Löke pedig szintén nem lépett ma pályára. A siófoki csapatból kiemelkedett Szekerczés, főleg az első félidőben, a cserék közül pedig Fauszt nyújtott átlagon felülit, az elején még Such tett hozzá sokat, a kapuban Kumpelnek ment jobban.

A bajnoki éllovasnál is akadtak jócskán kiváló teljesítmények, Herr, Kovacsics, Hornyák Ágnes is remek napot zártak, Szepesinek és Sennek is akadtak bőven jó megmozdulásai. Hornyák Ági az utolsó percekben beálló poszton hihetetlenül jól játszott.

Ezzel a nagyon sima győzelemmel a Győr bejutott a magyar kupában a legjobb nyolc közé, a Siófok a papírformának megfelelően, bár meglepően nagy különbségű vereséget szenvedve búcsúzott.

Siófok – Győr: 27-40!
Köszönöm figyelmüket!
----
24:26
(11:15)
vége
> >
Kiélezetten kezdődött a mérkőzés, de a Békéscsaba csak 17 percig és 8 gólig tudta tartani ellenfelét. Ezután ellépett a Dunaújváros, mind támadásban, mind védekezésben Triffa segítségével összeszedettebb volt a vendég csapat. A hazaiak közelebb tudtak zárkózni a végén, de ekkor is rendre hibáztak, így a vendég Dunaújváros megérdemelten nyert, és lépett tovább a kupa következő fordulójába.
25:41
(10:23)
vége
> >
A vártnál talán könnyebben, az MTK-Budapest magabiztos győzelmet aratott a Vasas otthonában. Igazából a mérkőzés már az első félidőben eldőlt, csak a gólkülönbség maradt kérdéses. Az első játékrészben Ábrahám szórta a gólokat a vendégeknél, míg a második harminc percben Fekete Bozsána alakított nagyot.
Az angyalföldieknél hiába játszik több neves és ismert játékos, a különbség kiütközött a két csapat között.
Köszönöm a figyelmet!