23:35
(13:19)
vége
> >
Sima, fölényes, magabiztos győzelmet aratott a hűséges szurkolótábora által lelkesen megtapsolt váci csapat első alsóházi mérkőzésén Szegeden. A hazaiak csak az első pár percben voltak partiban ellenfelükkel, aztán a Vác egyre inkább elhúzott, s a második félidő nagy részében már csak győzelmük különbsége volt a kérdés egyedül. Így nagyon nehéz lesz Szegeden hinni az esetleges bennmaradásban...
21:28
(13:13)
vége
> >
Talán a legvérmesebb óvári szurkolók sem reménykedtek ilyen sima győzelemben, a vendégek végül hét góllal bizonyultak jobbnak.
Az első félidőben végig fej-fej mellett haladt a két csapat, a szünetre 13:13-as állással mehettek.
A fordulást követően az első gólt ugyan a kék-fehérek lőtték, de utána rögtön meg is torpant a fővárosi csapat. Tóth Gabiék öt gólt vágtak zsinórban, onnan pedig már nem is engedték kiénekelni a sajtot a szájukból.
A hajrában már védekezésről sem nagyon beszélhetünk, a hazaiak összeomlottak. Az MTK-Budapest védekezéséről sokat elmond, hogy sima, illetve kettős emberhátrányban is rendre eredményes tudott lenni a Mosonmagyaróvár.
A hazaiaknál Wolf magabiztosan értékesítette a büntetőket, mellette Ignácz-Pethő nyújtott még értékelhető teljesítményt a kapuban.
A vendégeknél a húzóemberek hozták amit tudnak, Tóth mellett Frankovic is megbízhatóan szállította a gólokat.
A rájátszás ugyan még csak most kezdődött, de egy rendkívül fontos csatát nyert meg az Óvár, illetve veszített el az MTK-Budapest.
Köszönöm a figyelmet!
27:29
(13:13)
vége
> >
Remek mérkőzést játszott egymással a két csapat, melyet végül a Siófok remek hajrának köszönhetően két góllal megnyert. Jobban kezdett a Békéscsaba, de a vendégek a félidőre már egyenlíteni tudtak. A második felvonásban fej-fej mellett haladt a két csapat, végül a Siófok vészkapusos játéka jelentette a két csapat közötti különbséget.