KHL
AK Barsz Kazany – Traktor Cseljabinszk 2:1 (hosszabbítás vége) | SZKA Szentpétervár – Dinamo Moszkva 2:4 (vége)
vége
SZKA Szentpétervár
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
Dinamo Moszkva
szombat 23.03.2013, 14:00 • Jégpalota, Szentpétervár • KHL
     
    32:25
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Nem sokáig örülhettek a hazaiak! MAREK KVAPIL enged el egy nem éppen életerős lövést kiszorított helyzetből, a korong valahogy elfér Ezhov lábai között, és lassított felvételben átvánszorog a gólvonalon!

    Gólpassz: Alexei Sopin
     
    30:07
    Az SZKA gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Kettős emberelőnyben kozmetikáz az eredményen a hazai együttes! egy kapura lövés után VIKTOR TIKHONOV valósággal begyötri a pakkot a vendégek kapujába!

    Gólpassz: Kevin Dallman és Tony Martensson
     
    18:33
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Ismét 2-vel vezet a Dinamo! ALEXEI SOPIN kap remek keresztpasszt a jobb oldalon, nagyon rákészülhet a kapáslövésre, és a vendégek játékosa nem is hibázik!

    Gólpassz: Denis Kokarev
     
    15:09
    Az SZKA gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Szépít az SZKA! ANDREI PERVYSHIN enged el a kék vonalról egy korongot, egy hazai játékos zavaró mozdulatot vét a kapus előtt, talán ez is segít, de pakk utat talál a moszkvai kapuba Yeryomenko lábai között!

    Gólpassz: Patrick Thoresen és Viktor Tikhonov
     
    11:35
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! 2:0 a Dinamonak! Kokarev szerez korongot a támadó harmadban, elhúz jobbról a kapu mögött, visszateszi a pakkot, és a középső tumultusban DENIS MOSALYOV a legéberebb, és kapásból beüti a második moszkvai gólt!

    Gólpassz: Denis Kokarev és Alexei Tsvetkov
     
    07:19
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! A semmiből vezet a Dinamo! Egy oldalról középre tett korongot KONSTANTIN KASYANCHUK lő kapura, ezt még védi Kasutin, a saját kipattanójára azonban érkezik a vendégek játékosa, és fonákkal kötényt ad a hazai kapusnak!

    Gólpassz: Konstantin Gorovikov és Filip Novak
    Gólok és gólpasszok: 16. Pervyshin (Thoresen, Tikhonov), 31. Tikhonov (Dallman, Martensson) – 8. Kasyanchuk (Gorovikov, Novak), 12. Mosalyov (Kokarev, Tsvetkov), 19. Sopin (Kokarev), 33. Kvapil (Sopin)


    SZKA Szentpétervár: Kasutin (Ezhov) – Alexandrov, Dallman, Martensson, Tikhonov, Thoresen – Kalinin, Chudinov, Panarin, Varnakov, Ramstedt – Semenov, Pervyshin, Makarov, Kucheryavenko, Burdasov – Berdyukov, Vorobyov, Afinogenov, Artyukhin, Sigaryov
    Dinamo Moszkva: Yeryomenko – Granak, Novak, Soin, Babenko, Konkov – Jalasvaara, Vishnevsky, Tsvetkov, Kokarev, Lukin – Gorohov, Derlyuk, Gorovikov, Sopin, Kasyanchuk – Mironov, Barantsev, Shafigulin, Mosalyov, Kvapil

    Játékvezetők: Gofman, Odins – Gordenko, Tomilov

    Nézőszám: 11500