HSC Csíkszereda – Ferencváros Bp. ESMTK 6:3 (vége) | Corona Brasov Wolves – Dab.Docler 4:5 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Nové Zámky 4:2 (vége)
vége
Corona Brasov Wolves
4:5 (3:1, 0:3, 1:1)
Dab.Docler
hétfő 02.12.2013, 18:00 • Olimpiai Aréna, Brassó • MOL Liga
     
    Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük, jól szórakoztak! Jöjjenek máskor is, a viszontlátásra! (00:53:03)
     
    A meccs statisztikái:

    Lövések: 31-43
    Kiállítás (perc): 12-78
     
    A harmadik harmadban bár próbálkozott a Brassó, sokszor ez arra sem volt elég, hogy a támadó harmadba belépjenek. A DAB Docler kiválóan védekezett már a semleges zónában is. Galanisz a végén aztán eldöntötte a mérkőzést góljával, Virág Csanád válasza már későn, öt másodperccel a vége előtt érkezett. Így tehát a Dunaújváros nyerte meg ezt a rendkívül fontos mérkőzést, ami sok eseményt és élvezetes, izgalmas játékot hozott magával. A vendégek elsősorban a második harmadban nyújtott rendkívül eredményes játékukkal nyerték meg a találkozót. Ezzel a győzelemmel Dab Docler visszajött a tabella harmadik helyére (46 pontjuk van), a Brassó viszont már csak hatodik (42 pont). A másik két mérkőzésen a hazai csapatok nyertek (a Miskolc az Érsekújvár, a Csíkszereda a Fradi ellen), így a pár hete még hatodik helyen álló székelyek feljöttek a második helyre. A tabellát továbbra is az Érsekújvár vezeti, rájátszást érő, negyedik helyen van még a Fradi.
     
    60:00
    Mérkőzés vége.
     
    59:55
    A Brassó gólt szerzett!
    Tetszetős brassói emberelőnyös figura végén Saluga passzolt Zsóknak a bal szélre, aki egyből középre tette a korongot, amit először senki nem tudott birtokba venni, majd végül VIRÁG CSANÁD csapott le rá és a kapuba tüzelt, 4-5! Gólpassz: Zsók Levente, Saluga Martin.
     
    Öt a négy ellen a jégen, emberelőnyben a Brassó.
     
    58:45
    Wehrs áll ki két percre, míg Hüffner kétszer két percre durva játékért.
     
    58:45
    Wehrs és Hüffner akadtak össze, a hazaiak játékosa a fejére húzta a mezét a vendégek hátvédjének, de végül talán a Brassó már nem akart belemenni egy verekedésbe a meccs végén, így Wehrst elrángatták onnan a csapattársak.
     
    57:37
    Kis tömegverekedés kezdődött, de végül semmi komolyabb összecsapás nem alakult ki, közbeléptek a bírók.
     
    55:57
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Azari kapta a bal oldalon a korongot, majd középre tette GALANISZ NIKANDROSZnak, aki egyből a léc alá vágta azt! Hacsak csoda nem történik, eldőlt a mérkőzés, 3-5! Gólpassz: Azari Zsolt, Léránt René.
     
    54:54
    Somogyi próbálkozott egy lövéssel balról, éles szögből, de Polc nem lepődött meg és kesztyűjébe fogta a próbálkozást.
     
    54:25
    Türelmesen szövögeti a támadását a Brassó, egyelőre visszaütögetik a rendre előrejutó korongot a dunaújvárosiak.
     
    53:00
    Leült most kissé a meccs a találkozó korábbi szakaszaiban tapasztaltakhoz képest. Ettől függetlenül, természetesen nem unatkozunk továbbra sem.
     
    50:57
    Vendégek teljes létszámban.
     
    50:50
    Most már majdnem, de a hazaiak lövése elsuhant Sevela kapuja mellett.
     
    50:00
    Úgy tűnik, egyelőre nem tud valódi előnyt kovácsolni az emberelőnyből a Brassó.
     
    48:57
    De nagyon nem, Kiss addig reklamált, amíg meg nem kapja először a fegyelmi, majd a végleges fegyelmi büntetését sportszerűtlen magatartásért.
     
    48:57
    Kiss Ákos ül le két percre a büntetőpadra fogásért. Ahogy a szájáról leolvashattuk, nem elégedett az ítélettel.
     
    48:50
    Próbál kezdeményezni a barcasági csapat, de egyelőre nem jutnak előre, sőt, már a védekező harmadban is gyakran elvesztik a korongot.

    Salacz Bence

    Gólok és gólpasszok: 4. Molnár (Saluga), 15. Gliga (Wehrs, Bonar), 18. Saluga (Virág), 60. Virág (Zsók, Saluga) – 17. Jabornik (Gröschl), 24. Galanisz, 35. Somogyi (Ladányi), 39. Azari (Kiss Á., Ladányi), 56. Galanisz (Azari, Léránt)


    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Mastaleriu, Bonar, Zsók, Gliga – Pysarenko, János, Molnár, Saluga, Virág – Péter Zs., Oprea, Dumitru, Imecs, Bálint – Márton, Antal, Vértes, Péter R.
    Dab.Docler: Sevela (Kiss T.) – Lindgren, Hüffner, Somogyi, Ladányi, Szappanos – Huba, Sabados, Galanisz, Azari, Kiss Á. – Jabornik, Nagy, Papp, Léránt, Gröschl – Hruby, Gellért

    Játékvezetők: Valentin Lascar, Csomortani Zsolt – Csata Attila, Redai Botond

    Nézőszám: 500