Horvátország – Magyarország 1:8 (vége)
vége
Horvátország
1:8 (1:1, 0:3, 0:4)
Magyarország
szombat 21.12.2013, 20:00 • Miskolci Jégcsarnok • U18 Div. I/B Férfi Világbajnokság
     
    57:51
    Magyarország gólt szerzett!!
    Egy perc sem telik el és újabb magyar gól!! Zúg a "még, még, még, ennyi nem elég" a lelátóról, a közönség óhajának pedig ezúttal ismét LÁDAY TAMÁS tesz eleget, miután Vincze Péter passzát is bevágja Stimac mögé! 8-1!
     
    56:59
    Magyarország gólt szerzett!!
    Máris góllá érett az előny! LÁDAY TAMÁS szokásos távoli bombája jött, ezúttal azonban utat is talált a bal felső sarokba! Szépségdíjas találat!
     
    46:05
    Magyarország gólt szerzett!!
    Immár fél tucatnál járunk! KÖNCZEI ÁRON volt eredményes, aki a kapu sarkánál állva várta Erdély Csanád passzát, majd kapásból behúzta Stimac mögé.
     
    40:10
    Magyarország gólt szerzett!!
    Villámrajt a harmadik játékrészben! Tíz másodperc telt el a kezdés óta amikor SZABÓ KRISZTIÁN kapja meg a pakkot Sárpátki Tamástól középen, három méterre a kaputól, majd a lemaradó védők előtt kilövi a bal alsó sarkot! 5-1!
     
    26:57
    Magyarország gólt szerzett!!
    Beindult a henger, megvan a negyedik is! A közönség nagy örömére ismét a miskolci RITÓ LÁSZLÓ eredményes, aki Garát Zsombor jobbszélről érkező passzát varrja a rövid felsőbe két méterről! 4-1 ide!
     
    25:28
    Magyarország gólt szerzett!!
    Már kettő az előny! ERDÉLY CSANÁD lódult meg középen, majd két méterről óriási gólt vágott a bal felső sarokba! Stimac ezúttal tehetetlen volt, 3-1 a magyar csapatnak!
     
    23:14
    Magyarország gólt szerzett!!
    Ismét vezet Magyarország! Hiába kezdtek jobban a vendégek, újból a mieink voltak eredményesek! Reisz Áron középről leadott távoli lövésébe RITÓ LÁSZLÓ nyúl bele, botjáról a kapu bal sarkába pattan a pakk!
     
    8:38
    Horvátország gólt szerzett!
    Góllá érett a kettős emberelőny, egyenlít Horvátország! RENATO PLATUZIC szerezte meg a pakkot, majd középre húzva közelről lőtt, Arany pedig nem tudott védeni. 1-1!
     
    4:55
    Magyarország gólt szerzett!!
    Vezet a magyar válogatott! Könczei Áron harcolt meg a korongért a kapu mögött, majd tette a ketrec elé, ahol Vokla Roland és GALLÓ VILMOS érkeztek, utóbbi játékos a tumultuózus jelenet végén begyötörte a pakkot Stimac mögé.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 9. Platuzic – 5. Galló (Vokla, Könczei), 24. Ritó (Reisz, Keresztury), 26. Erdély, 27. Ritó (Garát, Keresztury), 41. Szabó (Sárpátki, Reiter), 47. Könczei (Erdély, Láday), 57. Láday (Könczei, Reiter), 58. Láday (Vincze, Dósa)


    Horvátország: Stimac (Rosandic)– Kapetanic, Ruzic, Gjoni, Smolec, Cerovecki – Plesko, Skrapec, Milicic, Novotny, Sakic – Raknic, Jankovic, Jazbec, Kovacek, Vukoja – Kegalj, Boric, Platuzic, Krivosic
    Magyarország: Arany G. (Ágoston) – Arany M., Reiter, Sárpátki, Szabó K., Reisz – Dósa, Stipsitz, Erdély, Kocsis, Vincze – Láday, Korbuly, Vokla, Könczei, Galló – Garát, Nagy K., Keresztury, Ritó

    Játékvezetők: Gregersen – Erdle, Govorun

    Nézőszám: 1000