Everton FC – Southampton FC 2:1 (vége) | Newcastle United – Arsenal FC 0:1 (vége) | Chelsea F.C. – Liverpool F.C. 2:1 (vége)
Tottenham Hotspur – Stoke City 3:0 (vége)
vége
Chelsea Football Club
2:1 (2:1)
Liverpool Football Club
vasárnap 29.12.2013, 17:00 • Stamford Bridge • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    34
    Chelsea gólt szerzett!!
    SAMUEL ETO´O góljával fordít a Chelsea. Oscar passzolta be jobbról laposan a labdát, az ötösről a berobbanó Eto'o még bele tudott piszkálni a labdába, Mignolet pedig már csak beleérni tudott. Kezéről becsorgott a labda.
     
    17
    Chelsea gólt szerzett!!
    EDEN HAZARD góljával kiegyenlít a Chelsea. Eto´o lopta a távolságot a középpályán, a tizenhatos vonalánál egy védőről a labda Hazardhoz került, aki 17 méterről gyönyörűen tekerte be a bal felsőbe.
     
    3
    Liverpool gólt szerzett!!
    MARTIN SKRTEL góljával a vendégek szereznek vezetést. Bal oldalról ívelték be a szabadrúgást a liverpooliak, az ötösön Suárez fejelte kapura, Skrtel pedig két méterről a lecsorgó labdát a kapuba kotorta.

    Teleki Péter

    Gólok: 17. Hazard, 34. Eto'o – 3. Skrtel

    Lapok:   47. Terry (CFC), 50. Luiz (CFC), 79. Cahill (CFC), 90+3. Oscar (CFC) – 40. Johnson (LFC)


    Chelsea Football Club: Čech – Ivanović (30. Cole), Cahill, Terry, Azpilicueta – Willian, Luiz, Oscar, Lampard (46. Mikel), Hazard – Eto´o (86. Torres)
    Cserék: Schwarzer – Cole, Essien, Mikel, Schürrle, Torres, Mata

    Liverpool Football Club: Mignolet – Johnson (83. Aspas), Škrtel, Agger, Sakho (89. Toure) – Allen (60. Smith), Leiva, Henderson – Sterling, Suárez, Coutinho
    Cserék: Jones – Cissokho, Touré, Smith, Alberto, Aspas, Rossiter

    Játékvezetők: H. Webb – M. Mullarkey, D. Cann