DVTK Jegesmedvék – Ferencváros Bp. ESMTK 7:2 (vége) | Corona Brasov Wolves – Nové Zámky 4:2 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
7:2 (2:0, 1:2, 4:0)
Ferencváros Bp. ESMTK
vasárnap 29.12.2013, 18:00 • Miskolci Jégcsarnok • MOL Liga
     
    54:32
    A Miskolc gólt szerzett!
    Megvan a hetedik gól is! MATTHEW BOYLE bombázott a harmad határáról, a takarásban lévő Meravy pedig elvétette a korongot, amely így a jobb felső sarokban kötött ki!
     
    49:14
    A Miskolc gólt szerzett!
    Nincs megállás továbbra sem! Ezúttal a kanadai légió büntette a Fradit, Tyler Metcalfe passzát JORDAN KNOX vágta be a hosszú felsőbe két méterről! 6-2, percek alatt kiütés lett a szoros meccsből!
     
    48:44
    A Miskolc gólt szerzett!
    Újabb gyors miskolci gól! Még fel sem ocsúdott a Fradi, máris újabb ütést kaptak, akárcsak az első harmadban. Ezúttal TÓTH ADRIÁN lőtte be egy méterről a jobb felsőbe.
     
    48:22
    A Miskolc gólt szerzett!
    Már 4-2 az állás! Matthew Boyle ágyúzott messziről, a korong kipattant Meravy kezéből, majd a nagy kavarodásban érkezett JORDAN KNOX, aki egy méterről az üresen álló kapuba kotorta.
     
    38:52
    A Miskolc gólt szerzett!
    Vezet ismét a Miskolc! Gyors kontra indult meg, a bambuló ferencvárosi védők között TÓTH ADRIÁN lépett ki, aki egy az egyben meg tudta verni Meravyt és fellőtte a pakkot a bal felsőbe!
     
    29:48
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Egyenlít emberhátrányban az FTC!! Egy hiba után MIKAEL POTILA lódul meg egyedül, majd ahogy utolérik, estében bekotorja Gyenes mellett a jobb alsó sarokba a pakkot. Bravúros gól, ráadásul emberhátrányban, a lélektani előny már a Fradinál.
     
    25:45
    A Ferencváros gólt szerzett!
    Szépít emberelőnyben a Ferencváros. KISS GÁBOR elsőre nem találja el estében a kaput, de aztán Lencsés Tamás a kapu mögül visszatette, Kiss pedig bekotorta Gyenes alatt a hálóba. 2-1
     
    17:54
    A Miskolc gólt szerzett!
    Máris kettő az előny! Az FTC-nek nem volt ideje felocsúdni sem, Vladimir Dubek viharzott el a kapu előtt, kisodródva visszapasszolt, a korong pedig MATTHEW BOYLE félig tudatos beleérése után a kapuba csorgott! 2-0!
     
    16:54
    A Miskolc gólt szerzett!
    Vezetnek a hazaiak! A veszélyes támadások kivédekezése után magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak a Jegesmedvék, előbb Rafaj Attila, majd Vladimir Dubek is közelről bombázta Meravy testébe a korongot, de a kipattanó másodszor is miskolci botra került, MISKOLCZI MÁRK pedig már nem hibázott! 1-0.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 17. Miskolczi (Rafaj, Dubek), 18. Boyle (Dubek, Fliszár), 39. Tóth (Hajós, Roczanov), 49. Knox, 49. Tóth, 50. Knox (Metcalfe), 55. Boyle (Metcalfe, Knox) – 26. Kiss (Lencsés), 30. Potila


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Gyenes) – Boyle, De Bruyn, Miskolczi, Rafaj, Dubek – Láda, Hegyi, Hajós, Popovics, Tóth A. – Durco, Vojtkó, Knox, Metcalfe, Faith – Szilágyi, Budai, Roczanov, Fliszár, Ritó
    Ferencváros Bp. ESMTK: Meravy (Budai) – Géczi, Lindquist, Feil, Kiss, Berta – Ölander, Győri, Ojanen, Vaszjunyin, Sijka – Lencsés, Mestyán, Pál, Dancsfalvi, Potila – Wéber, Tőkési, Horváth, Borbás, Papp

    Játékvezetők: Halassy, Sós – Vas, Pálkövi

    Nézőszám: 1600