Miskolci Jegesmedvék – Orli Znojmo 4:5 (vége)
vége
Miskolci Jegesmedvék
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
vasárnap 05.01.2014, 12:00 • Miskolci Jégcsarnok • Erste Bank Juniors League
     
    59:33
    A Miskolc gólt szerzett!
    Újabb hazai gól!! Karda Milán ugrik ki hatalmas ziccerben, de nem tudja kicselezni Svobodát, a kipattanót a kapus megpróbálja elütni, de egy boton felpattan és pont SZOPOS OTTÓ elé, aki kapásból, négy méterről bevágja.
     
    52:27
    A Znojmo gólt szerzett!
    A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, újra kettő van közte! Gyors akcióval fejlődik fel a Znojmo, Jiri Lander tálal DANIEL SALAT elé, aki közelről bekotorja a korongot Nagy kapujába. 3-5!
     
    48:01
    A Miskolc gólt szerzett!
    Góllá érett a nyomás, szépítenek a Jegesmedvék! GYŐRFY TIHAMÉR kapja meg a korongot Magyar Balázstól öt méterre a kaputól, tisztán lőhet és él is ezzel, kilövi a jobb felső sarkot!
     
    30:54
    A Miskolc gólt szerzett!
    Szépít a Miskolc! SZOPOS OTTÓ ezúttal a távoli lövés helyett a kapu elé lavírozott, ahol négy méterről okos lövéssel kilőtte a jobb alsót!
     
    28:27
    A Znojmo gólt szerzett!
    Újabb gól! Még mielőtt a második kiállítás letelne, újabb gólt szerez a Znojmo! Michal Kruckovyc ezúttal előkészít, jobbról az érkező PATRIK TONDL elé tálal, aki két méterről, egy igazítás után kilövi a hosszú felsőt. 1-4
     
    27:06
    A Znojmo gólt szerzett!
    Ami nem jött össze a hazaiaknak, azt megoldják a vendégek: gólt lőnek kettős előnyben. MICHAL KRUCKOVYC tüzel középről, öt méterről, lövésébe beleérnek, így Nagy mellett védhetetlenül a bal felsőbe vágódik a korong!
     
    18:36
    A Miskolc gólt szerzett!
    Alighogy kiegészül, szépít is a Miskolc, a jól kivédekezett hátrány jutalmaként! BAJUSZ TAMÁS húz el középen Karda Milán passzával, megveri emberét, majd másfél méterről gyönyörűen felhúzza a pakkot a jobb felsőbe!
     
    15:46
    A Znojmo gólt szerzett!
    Szépen kijátszott emberelőnyös akció végén a Daniel Salat passzára a hosszú saroknál érkező PETR VORISEK, egy méterről, kapásból vágta a pakkot a jobb felsőbe.
     
    10:53
    A Znojmo gólt szerzett!
    Vezetnek a vendégek! A jobb szélen futó akció során Jiri Lander passzo középre, ahol BRANISLAV FRUHWIRT érkezik, aki egy igazítás után öt méterről kilövi Nagy keze mellett a jobb felső sarkot! 0-1

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 19. Bajusz (M., N.), 31. Szopos, 49. Győrfy (Magyar, Adámy), 60. Szopos (Magyar, Adámy) – 11. Frihwirt (Lander), 16. Vorisek (Salat, Lander), 28. Kruckovyc (Lander), 29. Tondl (Kruckovyc), 53. Salat (Lander, Stromko)


    Miskolci Jegesmedvék: Nagy (Kiss) – Bartha, Szopos, Karda N., Bajusz, Karda M. – Győrfy, Demendi, Adámy, Magyar, Lackner – Tóth B., Janovits, Albert, Herczeg – Fazakas, Várkonyi, Deák, Szalóki
    HC LERAM Orli Znojmo: Svoboda (Docekal) – Kruckovyc, Nahodil, Lander, Fruhwirt, Svatuska – Salat, Pucher, Vorisek, Stromko, Tondl– Brabec, Bulin, Zemanek, Niederhafner, Forman

    Játékvezetők: Juhász – Székely, Nyíri

    Nézőszám: 40