Corona Brasov Wolves – DVTK Jegesmedvék 6:3 (vége) | Dab.Docler – Nové Zámky 6:4 (vége) | Ferencváros Bp. ESMTK – Budapešť 5:3 (vége)
vége
Dab.Docler
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
hétfő 20.01.2014, 18:30 • Dunaújvárosi Jégcsarnok • MOL Liga
     
    59:46
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    NAGY RICHÁRD szépségdíjas találattal végleg eldönti a mérkőzést! Ahogy hozzá került a korong, szinte a saját alapvonalától jobbról kisöpörte a korongot, ám felszabadítása annyira jól sikerült, hogy az üres kapuba vánszorgott a korong! 6-4!
     
    59:25
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    PAVESIC egy tömörülést kihasználva középről bekotorta, 5-4!
     
    58:20
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Kapus nélkül támadott az Érsekújvár, ám elvesztette a korongot a buli után, LADÁNYI BALÁZS megszökött a jobb oldalon és a palánk közeléből belőtte az ötödik hazai gólt, eldőlt a mérkőzés!
     
    37:56
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Nagyon gyorsan megfordítja az eredményt az Újváros! HÜFFNER ADRIÁN, Szappanos passzát követően kapura bombázott balról, a kapuson magasan felpattant, és éppen a kapuba hullott. 4-3!
     
    36:34
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Egy óriási bombával egyenlít újra a hazaiaknak HENRICH JABORNIK! Középre passzolt Peterdi, társa pedig védő létére a 12. találatát jegyzi idén! 3-3!
    Hivatalosan PAPP VIKTOR a gólszerző, a jelek szerint még egy leheletnyit beleszúrt az ütőjével a lövésbe a kapu előtt.
     
    34:33
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Kontratámadás, Kowalczyk korongja találta óriási helyzetben MAREK DUBEC-et, aki rávezette a kapusra és a felső léc alá vágta a szlovákiai csapat ismételt vezetőgólját! 2-3!
     
    33:32
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    Lepattanó lövés – Lindgren lőtt – került a jobb oldalon a korongot váró KISS ÁKOS elé, aki az üres kapuba kissé jobbra sodródva bombázott, a palánkról jött vissza a korong, a kapus még a másik oldalon járt. 2-2!
     
    19:31
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    Nagyon sokba került ez az emberhátrány a Dunaújvárosnak, mivel a 2+2 miatt még mindig hátrányban játszottak a hazaiak, egy buli után MARTIN UHNAK megszerzi 51 másodperccel az előző találat után a második érsekújvári gólt, jobbról közvetlen közelről kotorta be!
    1-2!
     
    18:40
    Az Érsekújvár gólt szerzett!
    LUBOMIR HURTAJ kapott bele Kames jobb oldalról belőtt korongjába az ütőjével, ezzel egyenlített az Érsekújvár, 1-1!
     
    07:19
    A Dunaújváros gólt szerzett!
    A bal oldali buli után LÉRÁNT RENÉ azonnal kapu felé ütötte, vélhetően kapushiba miatt is, de a korong további érintés nélkül a kapuba csúszott. 1-0 a Dab. Docler javára. A gól körülményei meglehetősen megmosolyogtatóak, a korong alig vánszorgott, mégis valahogy bement!

    Kármán Zoltán

    Gólok és gólpasszok: 8. Léránt (Pavuk), 34. Kiss (Lindgren), 37. Papp (Jabornik, Contois), 38. Hüffner (Szappanos, Kiss), 59. Ladányi (Azari, Lindgren), 60. Nagy (Sevela) – 19. Hurtaj (Kames, Frolik), 20. Uhnak (M., Caladi), 35. Dubec (Kowalczyk), 60. Pavesic (Hurtaj)


    Dab.Docler: Sevela (Kiss T.) – Lindgren, Ladányi, Hüffner, Szappanos, Kiss Á. – Huba, Nagy, Gröschl, Peterdi, Azari – Somogyi, Hruby, Jabornik, Papp, Contois – Pavuk, Magosi, Léránt, Szabados
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Kral, Kowalczyk, Podstavek, Stefanka O., Dubec – Baron, Kames, Hurtaj, Weissmann, Frolík – Sucharda, Pavesic, Stefanka M., Caladi, Uhnak – Siska, Hrudík, Fiala, Korytko, Ruzicka

    Játékvezetők: Haszonits Miklós, Németh Márton

    Nézőszám: 300