Hajdúböszörményi TE – Hajdúnánás 0:0 (tör.) | Cigánd – Tállya 4:0 (vége) | BFC Siófok – Nagyatádi FC 4:0 (vége)
Balmazújváros – FC Hatvan 8:1 (vége) | KTE-Phoenix Mecano – FK Vojvodina Novi Sad 1:1 (vége) | Pécsi MFC – Ferencvárosi Torna Club 3:2 (vége)
törölve
Hajdúböszörményi TE
0:0 (-:-)
Hajdúnánás Góliát Bútor FK
szombat 15.02.2014, 11:00 • Vásár téri stadion, Hajdúböszörmény • Felkészülési mérkőzések
     
    Annak ellenére, hogy ez a meccs elmaradt, maradjanak velünk, hiszen ma még számos közvetítés várja Önöket! (11:48:39)
     
    Ehelyett a meccs helyett egyébként 10 órától a HTE ifi – Bodrogkisfalud ifi-felnőtt vegyes meccs került megrendezésre és 0-0-ás eredménnyel végződött.
     
    Kedves Olvasóink! Sajnálattal közöljük Önökkel, hogy a mérkőzés nem lesz megtartva. A kemény edzések mellett ezen a héten már volt felkészülési mérkőzése a vendégeknek és holnap a Téglás csapatával is játszanak. Emiatt, a keret rövidségére és fáradtságára hivatkozva nem jöttek el Hajdúböszörménybe a hajdúnánásiak, így a mérkőzés elmarad. A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
     
    Tisztelt Szurkolók! Közeleg az NBI, az NBII és az NBIII tavaszi nyitánya, a csapatok a felkészülésben már a finomhangolás szakaszánál járnak, pontosodik a játék, egyre élesebbek a játékosok is. Az edzőmérkőzések is egyre élvezetesebbek és effelől Önök is megbizonyosodhatnak, ha követik a közvetítésinket! Lesz is erre módjuk a szombati nap folyamán, hiszen nem kevesebb, mint hét edzőmérkőzéssel jelentkezünk. Délelőtt 11 órától Hajdúböszörménybe is ellátogatunk, ahol az NBIII-as HTE a Hajdú-Bihar megyei első osztályú Hajdúnánást fogadja. A hazaiak a bajnokságban a nyolcadik helyen állnak, tehát stabil középcsapat, így a feljutásuk és a kiesük sem valószínű. Ugyanezt mondhatja el magáról a saját osztályában a Nánás is, hiszen jelenleg a hetedik helyen állnak és 14 pontra vannak a feljutást jelentő első helytől a megye I-ben. Az osztálykülönbség és a két keret játékereje közti differencia hazai sikert jósol – főleg úgy, hogy hat napja is összecsapott a két gárda, akkor 6-1-es böszörményi siker született -, de ne feledjük, az eredmény itt még mindig csak másodlagos. Ennek ellenére élvezetes, gólgazdag mérkőzésre számítunk! Kövesse a meccs minden egyes mozzanatát itt, az onlajnok.com-on!
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 11:00 - kor kezdődik.

    Salacz Bence

    Gólok:


    Hajdúböszörményi TE:
    Hajdúnánás Góliát Bútor FK: