Aston Villa FC – Norwich 4:1 (vége) | Swansea City – Crystal Palace 1:1 (vége) | Tottenham Hotspur – Cardiff City FC 1:0 (vége)
vége
Aston Villa FC
4:1 (4:1)
Norwich City
vasárnap 02.03.2014, 17:30 • Villa Park, Birmingham • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    41
    Az Aston Villa gólt szerzett!Egy hazai lövésbe BASSONG ér bele és róla a saját kapujába pattan a labda, ezzel a góllal végképp padlóra küldve saját csapatát, 4-1!
     
    37
    Az Aston Villa gólt szerzett!Egy gyors kontra után LEANDRO BACUNA kap remek labdát a tizenhatoson belül, átveszi, lefordul védőjéről és 11 méterről kilövi a bal alsót!
     
    28
    Az Aston Villa gólt szerzett!Szöglethez jutnak a kék-pirosak. A beadásra CHRISTIAN BENTEKE érkezik nagyon jól és egy nagyszerű fejessel, 5 méterről talál a kapuba, amivel pár perc leforgása alatt megfordíotta az állást, 2-1!
     
    25
    Az Aston Villa gólt szerzett!CHRISTIAN BENTEKE szépségdíjas góljával egyenlítenek a hazaiak! A félpályáról kapott egy nagyszerű labdát a büntetőterületen belülre, majd egy gyönyörű olló mozdulattal a bal alsóba lövi a labdát!
     
    3
    A Norwich gólt szerzettHOOLAHAN kap jó passzt a kapu előtt Hoopertől és 5 méterről a kapu jobb sarkába lő, 1-0!
    Gólok: 25. Benteke, 28. Benteke, 37. Bacuna, 41. Bassong (öngól) – 3. Hoolahan

    Lapok:   45+3. Snodgrass (ASV) – 88. Elmander (NOR)


    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna, Vlaar, Baker, Bertrand – El Ahmadi, Westwood, Delph – Weimann(Albrighton, 81.), Benteke(Holt, 82.), Agbonlahor
    Norwich City: Ruddy – Olsson, Yobo, Bassong, Martin – Redmond(Elmander, 63.), Johnson, Tettey(Howson, 80.), Snodgrass(Pilkington, a szünetben) – Hoolahan – Hooper

    Játékvezetők: Anthony Taylor – M. McDonough, M. Wilkes