Ferencváros Bp. ESMTK – Dab.Docler 2:1 (vége) | DVTK Jegesmedvék – Fehérvár AV19 2:5 (vége)
vége
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:5 (2:0, 0:4, 0:1)
Fehérvár AV19
vasárnap 30.03.2014, 17:00 • Miskolci Jégcsarnok • Borsodi Magyar kupa
     
    44:19
    Gól, alighanem végleg eldőlt a meccs! Colton Yellow Horn passzát közvetlen közelről vágta be FRANK BANHAM, ezzel már 2-5!
     
    38:18
    Újabb gól, kettővel megy a Volán! COLTON YELLOW HORN átveszi a bal szélen Kovács Csaba passzát, majd kipókhálózza a hosszú felsőt. 2-4!
     
    34:42
    Gól, vezet a Fehérvár! Már majdnem kiegészült a Miskolc, amikor Richard Jackman szánta el magát lövésre tíz méterről, amibe beleért a kapu előbb KOVÁCS CSABA, botjáról a bal alsóba vágódott a korong. 2-3!
     
    31:52
    Gól! Egyenlít a Fehérvár!! Colton Yellow Horn tette át keresztbe a korongot FRANK BANHAM elé, aki egy igazítás után három méterről ki is lőtte balról a rövid felsőt.
     
    29:31
    Szépít a Volán! Kovács Csaba passza után SZIRÁNYI BENCE tüzel hét méterről, Gyenes ezt már nem tudja védeni, a korong a bal felsőben köt ki.
     
    10:59
    Emberhátrányos gól, 2-0 a Miskolcnak!! TÓTH ADRIÁN szerzett szemfülesen korongot a félpályánál, egy az egyben rávitte Bálizsra, kicselezte és bevágta!!
     
    6:10
    Vezetnek a Jegesmedvék!! Láda Balázs passzol keresztbe a kapu előtt, a hosszún érkezik JORDAN KNOX, aki két méterről bevágja a rövid felsőbe.

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 7. Knox (Láda, Dubek), 11. Tóth – 30. Szirányi (Kovács, Varga), 32. Banham (Horn), 35. Kovács (Jackman, Sertich), 39. Horn (Kovács), 45. Banham (Horn, Kiss)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (Duschek) – Boyle, De Bruyn, Knox, Hafner, Miskolczi – Durco, Vojtkó, Roczanov, Dubek, Rafaj – Láda, Hegyi, Hajós, Popovics, Tóth – Budai, Ritó, Fliszár
    Fehérvár AV19: Bálizs (Rajna) – Sertich, Kiss D., Banham, Yellow Horn, Naglich – Szirányi, Jackman, Nemes, Kovács, Németh – Hetényi, Varga, Kocsis, Benk, Sárpátki – Pozsgai, Orbán, Vincze, Tóth, Magosi

    Játékvezetők: Varjú, Haszonits – Vas, Juhász

    Nézőszám: 800